Siste evalueringer (10)

Bytte ytterdør

Tok noe tid fra at jeg la ut jobben til den ble gjennomført (skyldes nok også at vi har vært en del opptatt). Veldig fornøyd med resultatet! Jobben ble utført rask og grundig. Også veldig fornøyd med kommunikasjon underveis!

Anna, Haugesund, 17. sep. 2020

Nye vegger og gulv i to rom

God til å komme med løsninger.

Oda, Haugesund, 22. juli 2020

Skifte terassedør

Veldig fornøyd med arbeidet PSH Group gjorde for oss. God kommunikasjon gjennom hele prosessen og kvalitet i arbeider som ble utført. Kommer til å bruke PSH Group igjen. Hyggelige folk!

Øyvind, Haugesund, 12. juni 2020

Tak over inngangsparti

Arbeidet er godt utført og jeg fikk flere tips og forslag til endringer som jeg valgte å følge. Vil vurdere å bruke bedriften igjen ved behov.

Per-Arne, Karmsund, 7. april 2020

Forlenge tak over inngangsparti

Veldig bra utført arbeid. God kommunikasjon og ryddig arbeid. Anbefales.

Frode, Avaldsnes, 2. sep. 2019

Diverse snekkerarbeid

Veldig bra arbeid! Fornøyd med alt, spesielt når jeg selv ikke visste hvordan jeg ville ha det og det ble en superløsning! Anbefales og kommer garantert til å bruke firmaet ved en annen anledning!

Astrid, Haugesund, 2. sep. 2019

Reparasjon av smijernsbalkong.

Jeg trodde dagene var talte for min smijernsbalkong der festene var rustet i stykker. PSH group reparer alt fort og greit og nå ser den helt fin ut igjen. Alt ble gjort etter avtale. Firmaet kan trygt anbefales videre.

Anne, Haugesund, 23. aug. 2019

Bygge terrasse

Bedriften gjorde arbeid som avtalt og stort sett på en flott måte. Et par kledning bord burde vært montert ved avslutningen av jobben men ellers ok. Vil anbefale bedriften og kommer til å bruke de igjen.

Finn, Haugesund, 3. juni 2019

Vask og maling av ca.70m2 hus haugesund.

De hadde beste pris,ikke noe malingssøl,god kvalitet på arbeidet,de gjorde ikke for lite av noe som ble avtalt,kun litt ekstra viss det trengtes, uten tillegg i prisen. Hadde det ikke vært for at de hadde det så travelt,som førte til at de ikke startet arbeidet 1,5-2 uker etter avtalt tid,så hadde jeg "trykket" på "Kjempebra"stjernen i evalueringen. Så etter min erfaring så kan de trygt anbefales. Meget bra :-).

Rune, Haugesund, 8. april 2019

Nytt tak på garasjen

God kommunikasjon underveis i arbeidet. Håndverker kom med nyttige tips til planlegging av arbeidet. Vi kan tenke oss å benytte dem ved en annen anledning.

Oda, Haugesund, 30. mars 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

PSH Group AS

4.8 10 evalueringer Kolnes

NKP Bygg B AS

  Kolnes

Lindanger Entreprenør

  Kolnes