Siste evalueringer (6)

Sokkel til varmtvannsbereder

Godt fornøyd!

Helle, Skjeberg, 21. des. 2021

Montering av levegg på terrasse

Jeg har igjen valgt å benytte meg av Jensen-eiendomsservice. Naboen og jeg ønsket å få demontert en gammel levegg på terassen og få montert en ny og solid levegg. Arbeidet ble effektivt utført, gamle materialer ble bortkjørt og prisen var det heller ikke noe å si på. Både naboen og jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av oppdraget. Anbefales.

Mona, Sarpsborg, 26. aug. 2021

Skifte kledning på en yttervegg

Jensen-Eiendomsservice skiftet ute panel på vår hytte, oppgraderte diverse skader og malte vegg m/ tilhørende vinduer etc. Oppsummert leverte de topp kvalitet, bra kommunikasjon, pålitelighet, effektivitet og ikke minst pris. Absolutt å anbefale, vi kommer til å benytte Jensen-Eiendomsservice i fremtiden også på kommende prosjekter.

Petter, Skjeberg, 21. mai 2021

Garderobe

Jeg vil absolutt anbefale Jensen-eiendomsservice. Det var hyggelig kommunikasjon, og Stian kom med forslag til løsninger. Arbeidet ble pent og effektivt utført, og prisen var det heller ikke noe å si på. Det ble også ryddet opp, og gamle materialer ble bortkjørt. Profesjonelt. Jeg er veldig godt fornøyd.

Mona, Sarpsborg, 15. feb. 2021

Bygge ny trapp til inngangsparti

Jobben ble utført effektivt og det var god kommunikasjon underveis. Kommer med tips vi ikke hadde tenkt på selv. Resultatet ble enda bedre enn vi hadde sett for oss.

Silje, Skjeberg, 24. aug. 2020

Bytte stort vindu

Kan absolutt anbefale Jensen-eiendomsservice. Veldig hyggelig, og hele prosessen ble utført på en ryddig og god måte. Leverte en konkurransedyktig pris på oppdraget for å bytte ett vindu på 300x170 hos meg. Veldig fornøyd med resultatet og kommer helt klart til å benytte meg av Stian om det skulle være en annen anledning igjen.

Joakim, Hafslundsøy, 15. mai 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

CITY TAK OG BLIKK V/ ANDERSEN

4.7 42 evalueringerBetalt Skarnes

Jensen-eiendomsservice

5.0 6 evalueringer Varteig

Fast Byggrb AS

4.8 45 evalueringer Greåker