Dora Design - Solheim

4.9 (14 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Dora Design / On-line interiørarkitekt

Uavhengig av hvor boligen er / Ingen reisetid eller -kostnader / Flexibel konsultasjonstid / Visualisering med 3D modell / Ingenting er tilfeldig, du vil se resultatet før gjennomføring / Kan hjelpe med gjennomføring med lokale bedrifter


Jeg er Dora Solheim, en utdannet interiørdesigner med fagbrev og flere års erfaring. Jeg tar boligstyling og plannlegging av boliger, offentlige lokaler i 3D CAD program, både inne og ute.


Jeg er bosatt i Rogaland, men siden jeg jobber on-line, tar jeg oppdrag i hele landet. Vanligvis deltar jeg i eventuelle innkjøp av innredninger, og jeg kan koordinere lokale håntverkere til utførselen av arbeidet.


Jeg kan hjelpe deg med å finne din favorittstil, farge, de rette møblene for boligen og med en liten personlig vri kan den fantastiske boligen bli deres koselige hjem. Den nye leiligheten / det nye huset kan bli den mest populære møteplassen for venner og familie, knyttet til mange felles minner. Hvordan kan vi skape dette?


Hvis du er sulten når du tar en tur i kolonialen for å kjøpe middag, er det stor fare for at du vil kjøpe mye mer enn du trenger. Slik er det. De ekstra unødvendige varene havner ofte i søppelet, dessverre. For å spare penger, tid og energi er det lurt å ha en plan og en handleliste. Du vil bli mye mer effektiv og sparsom hvis du vet i forhånd hva du vil ha, og hvor vil du få tak i det.

Møbleringen av boligen begynner ved plantegningen. Det er for sent å lete etter den beste plassen til møblene som er kjøpt inn litt for kjapt når de er levert hjem til deg. Du vinner mest hvis du klarer å fullføre alt rett første gangen. Da er ingenting tilfeldig. Du må ha en nøyaktig plantegning, en nøyaktig planlegging og en nøyaktig gjennomføring. Da får du garantert et godt resultat, akkurat som du ønsker deg.

Med hjelp av den siste teknologien trenger du ikke engang fantasi for å se for deg planene dine.

Bestiller du en virtuell interiørdesign planlegging fra meg får du gratis et par VR briller som vil vise hvordan din fremtidige bolig vil se ut i virkeligheten.

Steg-per-steg vi går igjennom:

- Ditt og deres behov, drømmer, planer, spesielle ønsker
- Du får inspirasjonsmateriell fra meg. Jeg vil prøve å åpne sansene dine for de siste trendene i verden.
- Jeg ønsker å stimulere deg med forskjellige smaksprøver, kombinasjoner gjennom mood board -prosjekter.
- Vi finner sammen den mest optimale innredningen for alle beboerne og litt ekstra for å gi hjemmet ditt en personlig vri.
- Det er ikke så lett å se for seg alle planene, derfor får du 2D visuelle plantegninger og en 3D virtuell visning for hele huset. Det vil føles som om du går gjennom hvert eneste rom og får sett deg rundt fra gulv til tak. Ingenting er tilfeldig, du vil se resultatet før gjennomføring. Slik er det mye enklere å ta beslutninger.

Les mer om mine tjenester på min hjemmeside: https://doradesign.no/tjenester/

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften