Siste evalueringer (9)

Rydde og plante en skråning på ca 80-100 kvm

Veldig fornøyd med kommunikasjon før, underveis og etter jobben var ferdig utført. Hyggelig kar som kom med gode råd for skråningen vår. Kvaliteten på arbeidet er helt topp, og prisen ble som avtalt. Anbefaler dette firmaet på det varmeste.

Anne, Drammen, 25. mai 2021

Hagearbeid og forefallende.

Som avtalt, men veldig dyrt.

Espen, Solbergelva, 12. nov. 2020

Synd du opplevde det slik. Avfallkostnadene dine var nesten halvparten av fakturaen og disse får dessverre ikke vi gjort noe med. Dette styres av avfallsstasjonen.

VELSTELT HAGE AS 29. des. 2020

Riving av innervegger

Flott utført jobb.

Lise, Kolsås, 11. jan. 2019

Beskjæring av tre.

Pålitelig og ryddig gjennomføring til avtalt og fornuftig pris.

Synnøve, Asker, 5. des. 2018

Trefelling i hagen min

Veldig effektive og hyggelige mennesker! Takk for en jobb godt og raskt gjort.

Camille, Stabekk, 15. okt. 2018

Trefelling,stubbefresing og bortkjøring på ca 100m2 tomt

En overgrodd stor tomt som hadde blitt neglisjert av tidligere eiere de siste 15 årene. Grodd igjen med svære trær, busker, ugress, søppel, stjålne handlevogner og mye annet skrot. Velstelt Hage ble redningen, da de effektivt og profesjonelt gjennomført fjernet alt av trær, busker, ugress, skrot og freste bort de store stubbene og åpnet opp tomten akkurat slik jeg ville ha det. Tujaene som skiller tomten med naboene ble kappet til riktig høyde, stusset og fikk nytt liv. De var flinke med å komme med gode råd underveis og holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen. Kvaliteten på arbeidet var høyt og de ga ekstra service i forhold til å rydde bort søppel og fjerne ugress og busker inntil huset også. De holdt god dialog med naboer som var innom og var meget flinke med å håndtere dem, noe som er ekstremt viktig når man har eldre naboer som ikke er vant til forandringer de siste 15 årene. Vil absolutt anbefale dem og kommer til å bruke dem fast fremover. De overgikk alle forventninger. Prisen var også meget konkurransedyktig i forhold til andre anbud. - Persepolis Eiendom AS.

Jashar, Drammen, 9. okt. 2018

Beskjære busker og klippe plen

Hyggelige folk og bra utført av Velstelt hage. Firmaet kan anbefales.

Rolf, Oslo, 7. sep. 2018

Opprydding i hage

Meget god og ryddig gjennomføring av kapping og opprydding i nedgrodd hage! Positive mennesker som ikke ga seg før de selv var fornøyd med jobben.

Svein, Hosle, 20. aug. 2018

Klipping og bortkjøring av hekk

Hyggelige og flinke! !

Håkon, Jessheim, 24. juni 2018
Vis flere evalueringer

Kart