Siste evalueringer (15)

Takstmann til forbefaring av nybygg

Veldig fornøyd med arbeidet.

Ann-Helen, Oslo, 31. mai 2022

Drypper fra taket (1etg) etter dusj (2etg).

Topp tilstandsvurdering. Topp service.

Lars, Oslo, 28. juni 2020

Fagmann til sakkyndige vurderingen.

Ikke en person man kan stole på. Holder ikke frister og veldig dyrt. Kom raskt til befaring. Lovte en god del under befaring. Etter lang tid Kom med elendig rapport. Skrev ikke engang det han pekte på under befaring. Anbefaler ikke med mindre en har masse penger og god tid.

Mudassar, Fetsund, 12. april 2020

Befaring av parkett/stue etter vannlekasje

Erik og hans medarbeidere gjorde en undersøking av fukt i flere av våres sameies leiligheter, etter befaring via MittAnbud. Erik gjennomførte ryddige og komplette undersøkelser av fukt innvendig. Det var meget enkelt at ha en god dialog med Erik, og han oppfattes svært pålitelig.

Hanna, Oslo, 26. nov. 2019

Tilstand parkett

Framstod meget kompetent og hjelpsom. God kommunikasjon før, under og etter befaring. Godt utarbeidet rapport.

Ove, Billingstad, 2. nov. 2019

Skadetakst av leilighet og bygning

Proff og ryddig!

Aron, Oslo, 14. juli 2019

Tilstandsrapport før 5-års reklamasjonsrett utgår

Helt topp, god service, god oppfølging.

Helge, Oslo, 18. juni 2019

Mugg i dusj,tenger skaderapport og tilbud på reparasjon

Veldig kompetent takstman med erfaring om Bad og fuktskade.

Sebastian, Oslo, 27. mai 2019

Skadetakst - vannskade

Rask respons.

Yousif, Oslo, 6. mai 2019

Utarbeide vedlikeholdsplan/vurdering av tilstand,enebolig

Erik Møller har gjort en forbilledlig jobb ifm gjennomgang av eiendom. Sympatisk, systematisk, pålitelig og kompetent. Anbefales!

Leif, Haslum, 2. mai 2019

Skadetakst m/ kamera i nedløpsrør / takterrasse

Styret i borettslaget kontaktet Erik Møller for å få en vurdering av skade. Vi hadde allerede fått en vurdering, men trengte enda en, da vi mente den første ikke var grundig nok. Har tatt både kamergainnspeksjon av nedløpsrør, fuktmålinger i bygget og skrevet tilhørende tilstands-/skaderapport. Fornøyd med både kontakt og rapport. Erik er profesjonell, behjelpelig og hyggelig.

Sindre, Oslo, 10. april 2019

Befaring av treverk ved vindu og råte

Jeg fikk en svært nøyaktig og god jobb utført i forbindelse med råte i tre- og listverk rundt vinduer, samt en enkel men god forklaring på hvordan skader og slitasje har oppstått og hva som kan gjøres. Det ble også utført gode undersøkelser utenfor leiligheten rundt vinduene, og stilt relevante spørsmål som ga Erik Møller den informasjonen han trengte for å vurdere videre tiltak. Tilstandsrapport kom raskt og var veldig ryddig og oversiktlig, som gjør det enkelt å se hva som er tingenes tilstand og hva som må gjøres. Jeg fikk også god hjelp til å snakke med styreleder og generelt ekstra god service og hjelp. Erik Møller v/Takst & Bolighjelp AS kan anbefales på det varmeste!

Ingeborg, Oslo, 5. feb. 2019

Skade/reklamasjonsrapport. leilighet 69 kvm.

Profesjonell takstmann. Gjør en grundig jobb, kommuniserer tydelig og følger opp. Holder avtaler og forbereder seg godt. I tillegg hyggelig.

Daniel, Oslo, 21. jan. 2019

Uavhengig tilstandsvurdering av leilighet i nybygg

Erik Møller i Takst & Bolighjelp AS bistod oss som uavhengig takstmann under forhåndsbefaringen av vår nybyggleilighet i Sande i Vestfold. Han var ute i god tid før befaringen fant sted, slik at vi som kjøpere fikk anledning til å ta en rask gjennomgang med ham om hvordan vi skulle gå frem, og kunne komme med våre ønsker. Vi opplevde ham som en svært profesjonell takstmann i løpet av hele befaringen. Han går grundig til verks med å påpeke feil/mangler, stiller kritiske spørsmål til selger/entreprenør og er generelt en jovial kar å omgås med god takhøyde. Det er ingen tvil om at han har mye kunnskap og lang erfaring fra denne type oppdrag. Møller gir samtidig både uttrykk for og demonstrerer godt at han er på forbrukerens side, noe som gjorde oss trygge. Vi vil samlet sett anbefale Erik Møller som takstmann på det varmeste for alle relaterte oppdrag.

Niclaes, Oslo, 26. sep. 2018

Overtakelse nybygg leilighet,befaring

Før overtagelse ble det diskutert måling av vanntrykk, ventilasjonssystem og andre tekniske forhold. Under selve befaringen bidro Møller med lite og kunne i sum påpeke at et rør burde stripset fast. Møller utførte ikke tekniske målinger etter befaringen og hastet avgårde til nytt oppdrag. Vil likevel ha full pris. Ikke mva-registrert, men fakturerer mva likevel. Var feil mann for dette oppdraget.

Christian, Oslo, 20. sep. 2018

Påstandene som fremsettes av Figenschou er direkte feil og tilbakevises da: 1. Før befaring ble det avtalt fast pris kr 3.500 ekskl .mva for befaringen "uten rapport" der det legges til grunn at den andre part gjennomfører overtakelsen der jeg rapporterer event.feil og mangler v/uenighet. Det ble av Figenschou påpekt at tidligere eier hadde gjort mange reklamasjoner der alle unntatt en var lukket. Ved vår bef. viste det seg at alt var ok

Takst & Bolighjelp AS 25. sep. 2018

Vis flere evalueringer

Kart