Takst & Bolighjelp AS

4.3 (14 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Carlbergveien 2, Rygge Storsenter 3 etg, 1526 Moss

Takst & Bolighjelp AS

Jeg er en autorisert godkjent og uavhengig Takstmann-Takstøkonom-Takst.Ing. med mer enn 20 år i takstbransjen og mer enn 40 år i byggebransjen.Jeg stiller høye krav til mitt yrke, og følger standarder etter boka. Kvalitet og sikkerhet er mitt motto.
Jeg bistår ved kjøp og salg av eiendom, ved feil og mangler og er teknisk sakkyndig for private, offentlige og for advokater i rettsaker, også i andre saker etter behov, så som i eierskifteforsikringsaker- forsikringssaker- ved 1 årsbefaring-v/ overtakelse av eiendom m.m.

For mer informasjon ta kontakt med meg på tlf: 4046 1939 eller se min hjemmeside: www.bolighjelp.no

Spesialfelt:
Rådgivende Takstmann og konsulent innen eierskifte, byggetvist, byggesak, byggekonflikt-Feil og mangler v/kjøp-salg av eiendom, samt alt av håndverksfeil.
Fukt-Fuktmålinger- Råte-Muggsopp- Prøvetaking og Inneklima som spesialfelt.

For uten Byggeledelse-Prosjektledelse- 3dje parts uavhengig kontroll også bad/våtrom.
Holder jeg kurs, undervisning og opplæring innen fukt-muggsopp-Inneklima, samt Utfører kontroll v/sanering av fukt og muggsoppskader- Brannskader- Håndverkerfeil- Takst av Innbo og løsøre og alt av skader m.m.

Kontroll- Byggekontroll-Bad-Våtrom- Skadetakst- Forhåndstakst-Tomtetakst- Branntakst-Brannskjønn- Innbo-Løsøre-Termografering-Støymålinger-Radon-Beregninger-Oppmåling- Kamera - Videoinspeksjon av rør og annet- Vaktmestertjenester- Byggeledelse-Prosjektledelse m.m.

Ring meg gjerne for en uforpliktet samtale hvis det er noe du lurer på.

Jeg formidler advokattjenster som kan byggesak, samt Arkitekt - Entreprenørtjenester- Vaktmestertjenester- Rørlegger- Flislegger-Maler- Elektriker- IT-tjenester-Utv.husvask- m.m. bare ring 4046 1939. Gode referanser.
www.bolighjelp.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften