Siste evalueringer (4)

Renovering av leilighet 50m

Det var en svært positiv opplevelse med Nilssen Bygg og Design. Veldig hyggelig person, flink, løsningsorientert og svært god kommunikasjon underveis i prosessen. Prismessig helt ok. Perfekt for meg og mitt prosjekt. Arne B Nilssen anbefales på det sterkeste.

Gunnar Øyen, 21. feb. 2019

Montering av nytt kjøkken m/ hvitevarer

Arne er en meget profesjonell og god rådgiver. Han leverer kvalitet og står på og gjør jobben 100%. Anbefaler han på det sterkeste til alle som vurderer å sette opp et kjøkken.

Javvad Latif, 22. sep. 2018

Renovering av bad ca 6 kvm

Arne B Nilsen har levert topp kvalitet med god pris og god kommunikasjon underveis i prosessen. Vi hadde en god magefølelse når vi valgte å gå for dette anbudet og det har stemt så absolutt. Nilsen har også kommet med løsninger og råd underveis som vi ikke hadde tenkt på. Han er flink med det estetiske og har levert et produkt som er helt perfekt!

Silje Karlsen, 20. sep. 2018

Prosjektstyring oppussing av utleieleilighet

Arne Nilssen utførte en stor jobb (4-uker) for oss på Sagene i Oslo. Vi er svært fornøyd! - Han utførte arbeidet nøyaktig som avtalt. - Han hold seg 100% til avtalt pris og ikke minst tid Vi var noe skeptiske da Arne hadde få anmeldelser på mittanbud.no, men etter en referansesjekk fant vi ut at det er en erfaren håndverker. Han har nesten totalrenovert en leilighet for oss med. Bla. Helt nytt kjøkken. Jeg er gjerne referanse på tlf. 41721014!

Jon Tunheim, 12. sep. 2018
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 558 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 477 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 315 evalueringer Oslo