Siste evalueringer (9)

Male og sparkle tak og vegger og tapetsere vegger 50kvm

Anbefaler kristjansson maleservice på det sterkeste. De er pålitelige,veldig effektive. Og gjorde jobben på tiden de sa. Jeg er veldig fornøyd.

Mette Beate Sæløen, 7. okt. 2019

Sparkling og maling av gipstak på kjøkken. ca 13 m2.

Ryddig, pålitelig og profesjonell. Et trygt valg dersom du vil ha fagmessig kvalitet.

Tom A. Gjelstad, 10. juli 2019

Maling

God kvalitet på arbeidet, pålitelig og holdt tidsskjema som var avtalt.

Kjerstin Fjeldstad, 24. juni 2019

Maling div vegger/tak i hus

Meget fornøyd med Kristjansson Malerservice! Veldig høy kvalitet på arbeidet som ble utført til en bra pris! Vi valgte ikke dette firmaet bare pga konkurranse-dyktig pris og veldig bra skussmål fra tidligere kunder, men også litt pga engasjement og innspill i utformingen og fargevalg. Det skinner gjennom at Kristjansson er genuint interessert i at resultatet skal bli bra og bygget skal vise seg fra sine beste sider. Kommunikasjonen var veldig god og enkel, og imøtekommenheten var alltid der! Anbefales sterkt!

Marius Meyer, 21. feb. 2019

Sparkling og pussing av nybygg ca. 88m2

Verdens hyggeligste maler. Jobben utført med strålende resultat. Rask, pålitelig og nøyaktig.

Kristian Jensen, 7. okt. 2018

Maling og sparkling av nytt bad/vaskerom - haster

Jobben var å male og sparkle et nytt baderom. Vi var svært fornøyd både med arbeidet og kvaliteten. Omar var både serviceinnstilt og pålitelig, og vi anbefaler han gjerne!

Grace Lundblad Johansson, 20. sep. 2018

Maling av fliser

Oppdraget var å male fliser på kjøkkenet. Og jobben ble gjort raskt og etter avtalen (mtp på tidspunktet, antal dager og pris). Det var lett å kommunisere med Omar underveis når det var spørsmål om detaljer. Ville absolut anbefale han til alle.

Stan Duszyk, 9. sep. 2018

Sparkling av tak og vegger

Vi hadde så flaks når vi valgte Omar til å gjøre jobben vi trengte å få utført. Omar er en smørblid Islending som jobber som mannen med ljåen! Makan til effektivitet har ikke jeg vært med på før. Avvikene på pristilbudene vi fikk for å fullføre jobben var store. Vi valgte Omar selv om han kostet litt mer pr time. Det angrer vi ikke på! Jobben er nydelig utført. Vegger og Tak er sparklet og malt på en 100 % profesjonell måte. Anbefales sterkt! ! !

Tage Almark, 5. sep. 2018

Maling frisørsalong

Kjempebra. Hyggelig kar, alt godt utført, til avtalt pris og avtalt tid. Neste gang det skal males noe vet jeg hvor jeg skal!

Pieter Willem Hendrik Van Walraven, 3. sep. 2018
Vis flere evalueringer

Kart