Siste evalueringer (11)

Membran på bad og vaskerom

Fikk smurt membran. Lagt gulvflis og sokkelflis. Kan virkelig anbefalle Thomas Mjelde til slike jobber. Han har løsninger på alt og er rimelig i pris. Resultatet er 100%. Rett og slett strøkent. Tommel opp!

Raymond Larsen, 23. jan. 2020

Mulig pigging,avretning,membran,flislegging gulv på bad og vaskerom

Hyggelige, gode kommunikasjonsevner, holder seg til avtalt tid og pris. Meget fornøyd med jobben som er gjort. Kan anbefales!

Bjørnar Pettersen, 3. des. 2019

Pusse opp bad

Thomas Mjelde og hans team utførte arbeidet til avtalt tid og avtalt pris. Vi fikk et kjempeflott bad. Det er tydelig at de har lang erfaring i faget. Vi fikk gode råd og tips underveis, og kan absolutt anbefale Murmester Thomas Mjelde AS.

Linda Bertelsen, 21. okt. 2019

Membran og flislegging

Murmester Thomas Mjelde AS leverte membran på bad og vaskerom i tillegg til helfliset bad og flis på vaskeromsgulv. De stilte opp på kort varsel og gjennomførte kjapt og effektivt over all forventning. Henvendte seg til oss for alle avklaringer, og følte til enhver tid at prosjektet var i trygge hender. Anbefales!

Kristina H. Skjold, 8. mai 2019

Gulv,støp,fliser

Firma jeg kan anbefale på mitt sterkeste. Hyggelig og pålitelig arbeidere og prisen ble som avtalt.

Kristoffer Larsen, 5. april 2019

Bytte peis

Perfekt gjennomført helt etter avtale. Uforutsette vanskeligheter underveis løst uproblematisk. Anbefales!

Torstein Haugland, 7. nov. 2018

Støp og flising av gang

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. God kommunikasjon, punktlig, nøyaktig og til en god pris. Kan anbefales på det sterkeste!

Andreas Onarheim, 30. okt. 2018

Støpe nytt badegulv,ca 5,7 m2

Jobben ble profesjonelt utført til avtalt tid og pris. De var på befaring og kom med gode tips og råd. God kommunikasjon underveis. Anbefaler gjerne MURMESTER THOMAS MJELDE AS videre til andre.

Øyvind G, 22. okt. 2018

Legge belegningsstein langs hus 16x1,4m

God og ryddig dialog for avklaringer i forkant. Flott utført arbeid.

Espen Ellefsen, 17. okt. 2018

Våtromsmembran for bad

Befaring til avtalt tid. Godt arbeid til riktig pris. Meget profesjonell oppfølging. God komunikasjon før og etter gjennomføring. Profesjonell dokumentasjon på utført arbeid ihht. Lover og regelverk. Anbefales på det sterkeste.

Daniel Gundersen, 1. okt. 2018

Mursøyler

Jeg vil takke for en flott gjennomført jobb. Er veldig fornøyd med resultatet, kvaliteten på arbeidet og finishen totalt. Imponert over den hyggelige og profesjonelle kontakten før, under og etter jobben var utført. Takker også for gode råd. Vil absolutt anbefale dem til andre.

Hilde Elisabeth Lohmann Sandal, 23. sep. 2018
Vis flere evalueringer

Kart