Siste evalueringer (8)

Skifte dører

I tillegg til kilometerpris måtte vi betale håndverkslønn for kjøring fra hans hjemsted til vårt. Dette sto ikke i anbudet . To terrassedører ble satt pent inn. En innerdør ble satt skjevt inn, og listene han kom med var altfor brede. Listene (på en dørside) skulle han sette inn dagen etter, men da gjorde vi det selv istedenfor å skulle betale over 900,- for kjøring. .

Marianne, Larvik, 2. mars 2021

Synes det er leit at dere midt i arbeidet bestemte dere for at jeg ikke fikk komme tilbake å ferdigstille arbeidet. Tror dere hadde hatt et annet syn på dette da. Alt fremgår i tilbudet, som dere godkjente skriftlig. Som nevnt på mail, Jeg ønsker fortsatt å ferdigstille arbeidet som avtalt. Mvh Stian, Tre & Maskin AS

Tre & Maskin AS 2. mars 2021

Snekkerarbeid - tette gulv i krypkjeller

Veldig fornøyd med jobben på alle måter!

Lars, Skien, 18. nov. 2020

Skifte kledning på hyttevegg

Godt håndverk utført på en ryddig og effektiv måte i hht avtalt pris og tidsramme. Noe ekstraarbeid ble avtalt underveis i prosjektet og dette ble håndtert fleksibel og effektivt. Fjernet alt avfall og etterlot arbeidsplassen ryddig og fin. God kommunikasjon på telefon/e-post gjennom hele prosjektet.

Geir, Porsgrunn, 9. okt. 2020

Bytte av 4 stk vinduer i mur

En fantastisk effektiv og proff person! Ryddige e-poster underveis. God kommunikasjon. Jobben er utført bra. Jeg er fornøyd og anbefaler han videre :).

Alina, Torød, 7. mars 2020

Bytte ut mønene på låve tak

Kom til avtalt tid :) veldig flink i alt han gjør. Skulle sette på mønene på et låve tak og det gikk veldig bra :) . Veldig kjapp og ryddig av seg , anbefales på det sterkeste.

Jan, Ramnes, 4. okt. 2019

Skifte kledning,bodvegg

Vi kan på det varmeste anbefale Stian F. Blomseth/Tre & Maskin. Profesjonell, pålitelig, kjapp, ryddig - og finfint resultat. Vi fikk skiftet kledning på en bodvegg. Han var imøtekommende i kommunikasjonen, la inn gjennomarbeidet anbud, møtte opp punktlig, gjorde en veldig god jobb - og trivelig attpå. Ved behov stiller vi gjerne som referanse. (Camilla Berg Hansen, Paal Bergs vei 67, Oslo).

Camilla, Oslo, 1. juni 2019

Jekke opp del av terrasse som er sunket

Stian i Tre og Maskin AS gjorde en strålende jobb. Han overholdt avtaler og holdt oss informert om status underveis i arbeidet. Jobben ble profesjonelt utført og gjort langt raskere enn vi forventet.

Janne, Oslo, 31. mai 2019

Hei

Godt fornøyd med jobben. Rask og effektiv. God pris. I tillegg er Stian en meget hyggelig mann. Kommer til å bruke han igjen.

Roger, Oslo, 27. mai 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Telemark Eiendomsservice AS

4.7 27 evalueringer Langesund

Siljan Bygg AS

4.9 11 evalueringer Oslo

Tre & Maskin AS

4.3 8 evalueringer Siljan