Siste evalueringer (7)

Nye gipsplater,male soverom

Kom på avtalt tid, ryddet underveis, jobbet effektivt og supert utført arbeid!

Cathrine Enokse, 22. okt. 2019

Rehabilitering,liste dører/vinduer,små jobber

Møter presis til avtalt tid. Jobber effektivt, og rydder opp etter seg. Hyggelige, og god kommunikasjon. Jobber selvstendig, og møter forberedt til jobb. Anbefaler på det sterkeste! Jeg er super fornøyd!

Randi Straume Ryland, 28. sep. 2019

Gipse,sparkle og male gang

Vi er veldig fornøyd med jobben Burneikis Bygg har gjort hos oss. De har pusset opp gang/trappeoppgang og gjestetoalett. Veldig godt fornøyd med å ha fått en fast pris på forhånd, ryddig avtale og beskrivelse av oppdraget, og fleksiblitet til å gjøre endringer underveis. Han snakker flytende engelsk, og vi hadde en god kommunikasjon både når det gjelder avklaringer det var behov for underveis, og tilleggsoppgaver / endringer vi ønsket underveis i oppdraget. Vi er også godt fornøyd med sluttreslutatet og kommer til å bruke de igjen.

Stian Røsdal, 4. mai 2019

Plating av vegg og tak i gang og listing

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Kom til avtalt tid,veldig lett å komunisere med da han snakker flytende engelsk. Kommer til å bruke han igjen.

Emil Førde, 17. mars 2019

Utviding av vegg med 20 cm

Burneikis Bygg gjorde jobben utmerket. Han hjalp oss med å sette opp gipsvegg og utvidet eksisterende vegg med 20 cm. Han sparklet og malte mer enn vi var enige om for å unngå skjolder mot gammel vegg, dette som ren service uten ekstra kostnad. Vi hadde god kommunikasjon under veis og han ordnet alt innen avtalt tid og pris. Vi gir Burneikis Bygg våre beste anbefalinger videre.

Glenn Havre, 15. mars 2019

Sette opp gipsvegg

Satte opp gipsvegg mot pipe, inklusive sparkling og maling i etterkant, i tillegg til noen foringer og lister i et trappeløp. Hjalp oss med å finne noen løsninger vi ikke klarte å se selv. Han var fleksibel og nøye, og lett å kommunisere med underveis. Ryddet fint mellom hver økt. Kommer til å kontakte han igjen ved behov.

Kristian Pettersson, 13. feb. 2019

Gipse soverom

Fornøyd med gjennomført arbeid.

Ina Marie, 8. feb. 2019
Vis flere evalueringer

Kart