Siste evalueringer (15)

Utbedring av knirk i trapp

Kjempe fornøyd med hjelpen jeg fikk med trappen av Ramunas hos Gura AS. Veldig trivelig mann som kom med masse gode løsninger på knirken og fikk fikset trappen til 100% igjen. Det var ingen andre som turte å ta på seg en slik jobb med masse usikkerhet, men Ramunas var tydelig på hva han trodde var galt og hva vi kunne gjøre for å fikse det. Jeg tok avgjørelsen med å prøve og det var en god avgjørelse. Underveis kom han også med masse gode tips til videre arbeid som er pågående i hjemmet. Anbefales på det sterkeste! Mvh Bjørn.

Bjørn, Haugesund, 23. juni 2021

Fjerne vegg mellom stue og kjøkken. legge gulv,lister.

Veldig fornøyd med arbeidet. Renovert stuen og kjøkken. Tatt ned vegg mellom . Nytt gips tak og parkett gulv. Tapetsering vegg og maling av tak. Veldig bra kvalitet. Raskt og effektivt arbeid. Enkelt å kommunisere. Mange råd og muligheter. Arbeidet ble gjort til det var ferdig. Ingen utsettelser. Helt perfekt 👌.

Morten, Kolnes, 27. april 2021

Ferdigstilling av ikea kjøkken

Vi fikk utrolig bra hjelp, fra positiv, forståelsesfull og dyktig håndverker. Vi fikk utrolig god valuta for pengene og han gikk langt over forventningen mtp serviceinnstilling. Vi fikk laget til en custom ventilator boks med innebygde ledlys flislagt kjøkken og ferdig tilpassing av ikea kjøkken. Han holdt seg innenfor de budsjettrammer og leverte det som var avtalt. Resultatet er i stolte av å vise frem til familie og kjente og vi kommer til å buke gura as igjen.

Even, Kopervik, 12. april 2021

Varmekabler og fliser på bad

Gura la varmekabler og fliser på badet vårt, og forvandlet det fra et småmotbydelig og lett kloakkluktende rom til et lite paradis, og alt til en ganske pyntelig pris. Ramunas er fagmann til fingerspissene, og kommer med gode råd og innspill. Vi er veldig fornøyd!

Pernille, Haugesund, 17. jan. 2021

Bytte ytterdør

Vi er fornøyde med Gura AS. God kommunikasjon i forkant, snekker kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Vi kommer til å benytte oss av firmaet igjen ved behov for snekkertjenester.

Trude, Kopervik, 26. nov. 2020

Oppussing kjellerstue

Kan anbefale Gura AS. Positive og proffe folk som gir råd og veiledning,samtidig som du blir lyttet til. Arbeider godt og effektivt og du kan selv bidra om du ønsker. Anbefales!

Helen, Sævelandsvik, 18. nov. 2020

Fjerning av mur inne i gang,

Håndtverker gjorde en formidabel jobb,effektivt utført arbeid. Tipp topp. Tommel opp for dette firmaet,.

Henry, Haugesund, 16. sep. 2020

Montering av glassrekkverk

Litt dårlig kommunikasjon fra håndtverker, til tider vanskelig å forstå når vi snakket på telefon. Var heller ikke den beste til å følge opp på ting, eller gi beskjed dersom han var forsinket til oppmøte. Måtte purre på han, men det var alltid en gyldig grunn, bare synd at han ikke tok initiativ til å gi beskjed. Arbeidet er meget bra utført og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Daniel, Haugesund, 2. sep. 2020

Takk for din evaluering, veldig nyttig slik at vi kan bli bedre på det du nevner her.

Gura As 12. sep. 2020

Delvis renovering av kjellerstue,bad og elektrisk arbeid.

Kjempe jobb gjort av gura.

Jarle, Tysværvåg, 21. jan. 2020

Kjøkkenrenovering

Vi har hatt Gura AS innleid for både kjøkken og stuerenovering i vårt hjem. Jobben som ble utført hos oss krevde kunnskap i mye forskjellig arbeid, da huset er av eldre årgang og gjerne trengte kreative løsninger for et godt sluttresultat. Gura AS fant fine løsninger på alt, og begge jobbene ble utført meget pent og med nøyaktighet helt ned til de minste detaljer.

Hugo, Torvastad, 9. april 2019

Sparkle og tapetsere liten gang og stue

Veldig bra arbeid.

Torbjørg, Haugesund, 7. feb. 2019

Ny ytterdør med sidefelt - lite rekkverk i tre på trapp

God kvalitet på utførelse.

Tor, Haugesund, 17. jan. 2019

Rive lettvegg

På befaring var både sjef og håndverker tilstede, og begge bidro med sin kompetanse da vi avtalte detaljene rundt jobben. Håndverkeren som gjorde jobben var både hyggelig og dyktig, og vi er fornøyd med resultatet. Sjefen ringte selv etterpå for å høre om vi var fornøyd med jobben og om det var noe mer vi trengte hjelp til. Stort pluss. Anbefales.

Henrik, Haugesund, 6. nov. 2018

Sette opp et brukt kjøkken

Meget fornøyd med dette firmaet . Kjøkkenet ble meget bra. Snekkeren var en tusenkunstner.

Tom, Haugesund, 4. nov. 2018

Maling stue /kjøkken

Jobben ble utført med stor nøyaktighet. Jeg er strålende fornøyd. Kan gi mine beste anbefalinger.

Grete, Haugesund, 30. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nils Tore Linde

5.0 5 evalueringer Kopervik

Gura AS

4.8 15 evalueringer Kopervik

BF Gruppen AS

5.0 2 evalueringer Kopervik