ALONITOR AASEN

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ALONITOR AASEN

Jeg er et enkeltmannsforetak som tar oppdrag utenom den vanlige jobben min. Til daglig jobber jeg som produktutviklingssjef e-handel i et Sandefjord basert utviklingsselskap for logistikk og e-handel og har over 20 års erfaring i bransjen.Jeg har mastergrad i informatikk fra Universitetet i Pittsburgh. Etter endt utdannelse har jeg nå over 20 år med erfaring inne utvikling av apper, server-tjener baserte applikasjoner og web-utvikling. Jeg har primært jobbet med utvikling av e-handels systemer og nettbutikker.?
Har vært med og hatt ansvaret med lage over 300 nettbutikker i Norge og utlandet gjennom min faste jobb. Ca. 200 nettbutikker live pr. i dag. Eksempler vpg.no, bikeshop.no, skittfiske.no m.f.?
Jeg har også god oversikt over de aller fleste teknologier innen bransjen. Kan gjøre alt fra Photoshop, Indesign jobber til hardcore programmering. Har erfaring med WordPress, Joomla, Drupal, Woocommerce, Shopify, PHP, ASP, .NET, C#, VB, MySQL, MS-SQL Server, MongoDB, Oracle, Access, PostgreSQL, JAVA, JS, HTML, CSS, VUE, Amazon Web Services (AWS) og mye mer.?

I tillegg til å være teknolog, har jeg svært gode kommunikasjonsevne og har lang erfaring med kundebehandling og som kursholder. Forretnings forståelse er også viktig og jeg evner svært godt å kunne sette meg inn i dine behov for å kunne gjøre om disse til dine løsninger.?
Kan også tilby rådgivning rundt innhold og søkemotoroptimalisering. Sistnevnte har jeg bred og lang erfaring med og kan bistå både teknisk og strategisk.?
Jeg kan bistå deg med store og små oppgaver. Skal det være å gjøre noen justeringer på dagens systemer, til å tilby komplette løsninger med drifting, vedlikehold og support.?
Jeg har egne sky baserte servere med webhotell, samt at jeg kan tilby det aller meste innen skybaserte tjenester.?
For meg er en fornøyd kunde viktigere en hvor mange timer jeg bruker på jobben. Jeg brenner for faget og yrket mitt, og ønsker du en voksen, samvittighetsfull og erfaren samarbeidspartner for dine IT prosjekter er jeg mannen for deg!?


Et par referanse prosjekter:
[https://insec.no/](http://insec.no/)

https://calc.mywood.app/nb/
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften