SANTO DESIGN SANDRA MARA FRANCA SANTOS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Markeveien 4A, 5012 Bergen

Santo design

Santo design er et interiør/visuell design studio med en stor interesse for historie, kunst, tekstil, farger, musikk og gøyal livsstil.
Designeren Sandra Santo har en urban og variert tilnærming til design som ligger i hennes kunstneriske orkester av farger og teksturer.

Hun var født i Brasil og flyttet fra hjemlandet sitt i 20-årene. Hun har bodd og studert i både Tokyo og New York, og disse verdensopplevelsene gjenspeiles i hennes lystige arbeid og dristige valg når det kommer til farger, i tillegg til hennes motebevisste sans.

Hennes design er ?uforutsette? ? en kombinasjon av nydelige tekstiler og dristige mønstre sammen med en perfekt blanding av sofistikasjon, varme, innovasjon, stil og funksjonalitet. Hennes prosjekter er unike, og autentisk for stedet og dets eiere.

Alle designtjenester faktureres per prosjekt, ikke per time. Ingen overraskelser! Du får vite nøyaktig?hvor mye det hele vil koste. Førstegangsbesøket, hvor vi også snakker om dine behov og?ideer, er gratis. Kontakte oss nå for å sette opp et møte.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2018

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Sandra Mara Franca Santos
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2018-06-05
Bransje
74.103 Interiørarkitekt-, interiørdesign- og interiørkonsulentvirksomhet
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 24-08-2019 14:13:08
Se hele regnskapet til SANTO DESIGN SANDRA MARA FRANCA SANTOS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kontakt bedriften