Siste evalueringer (5)

Sette opp ny støttemur ute

Firmaet satt opp støttemur. Jeg er meget fornøyd med både resultatet og prosessen underveis. Flott resultat. God kommunikasjon underveis. Jeg vil anbefale å bruke firmaet til andre.

Sigrun, Skjeberg, 17. april 2020

Graving

Anbefales på det sterkeste! Jobben ble effektivt og profesjonelt håndtert og kommunikasjonen underveis har vært glimrende. Behjelpelig, ryddig, hyggelig og god kvalitet på jobben. Kommer til å brukes på neste prosjekt også :).

Ole, Fredrikstad, 13. jan. 2020

Legge belegningsstein

Fin resultat. God kommunikasjon underveis.

John, Kråkerøy, 28. okt. 2019

Planering før gruslegging av gårdsplass

Jeg er superfornøyd med Sigurd Johannessen AVD. Østfold AS og Henning Hansen (som var personen som utførte arbeid hos meg). Hovedjobben bestod av å planere og gruslegge gårdsplass/ utearealer. Henning er en meget trivelig og positiv kar som hjalp meg med å få mest mulig ut av budsjettet mitt, noe som var viktig for meg. Kommunikasjonen var svært god under hele prosessen og profesjonaliteten er det ikke noe å utsette på. Han hjalp meg med å finne løsninger underveis og var veldig lydhør. Jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet (og ikke minst totalopplevelsen) og kan varmt anbefale avd. Østfold videre!

Nina, Gamle fredrikstad, 15. sep. 2019

Planting av hekk,30m.

Jobben er gjennomført meget tilfredsstillende. Kommunikasjon underveis har vært upåklagelig og prisen vi betalte er lavere enn hva vi forventet. Jeg anbefaler Henning og kompani (Fredrikstad avd. ) til alle som har lignende prosjekter. Det ble i tillegg til planting av hekken, lagt drøyt 100m2 med ferdigplen. I dag, 14 dager etter ferdig arbeidet var klart, ser det helt strøkent ut.

Aleksander, Kråkerøy, 23. april 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NOR-POL AS

4.4 8 evalueringerBetalt Greåker

Mikkelsen Graving AS

4.5 36 evalueringer Gamle fredrikstad