Siste evalueringer (16)

Rehab/oppussing stue,gang,trappeløp

Arbeidet ble utført med god nøyaktighet og høy kvalitet.

Jan P. Johnsen, 28. okt. 2020

Renovering av bad

Godt fornøyd med resultatet.

Berit Bjorskau, 1. aug. 2020

Flislegge bad

Badet ble ferdig til slutt, og resultatet ble bra. . . Ruben (innehaver som besiktiget jobben og som var kontakt ledd igjennom hele prosjektet) leverte til slutt jobben ihht. Det vi hadde avtalt. Dessverre, første uken, var den som jobbet for Ruben og utførte jobben (som forøvrig IKKE jobber lengre for Ruben) IKKE god og gjorde en slettes dårlig jobb. Mye måte gjøres om for å komme i mål. Dette tok Ruben på eget kåpe, og det medførte nok at han tjente ikke veldig godt på jobben. Men han la kunden ikke sitte i saksen. Største ulempen var at jobben tok lengre tid. Om du byr inn en jobb med Ruben, du blir nok fornøyd. Han er løsnings orientert, jobber hardt, og er opptatt at kundene er forn.

Nathan Richard Hill, 12. juni 2020

Sette opp baderomspanel på veggene

Flinke og blide folk.

Anne-grete Lossius, 3. mai 2020

Riving og bortkjøring av peis

Effektivitet, innsats og kvalitet på arbeidet var upåklagelig. Har aldri opplevd at håndverkere til og med gjorde rent etter seg. Takk for vel utført arbeide til en riktig pris.

Jan P. Johnsen, 29. april 2020

Montere 4 innedører

Svært fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi bor i en gammel leilighet, så da det oppstod problemer, inkluderte de oss og kom med forslag for løsninger. De var veldig lett å kommunisere med hele veien. Serviceinnstilt og hyggelige. De var nøye i utførelsen og resultatet ble strøkent. De hadde virkelig peiling på det de drev med. Jeg kommer til å bruke dem igjen til annet arbeid. Anbefales.

Oda Kolle, 13. mars 2020

Sette opp gipsplater i tak + sparkling og maling (9kvm) + lettvegg

Veldig flink og hyggelig snekker. Mange gode løsninger. Veldig fornøyd.

Kjell Grindalen, 20. feb. 2020

Oppussing av soverom

Fint utført arbeid og hyggelig og enkel å samarbeide med.

Cathrine Fiva Waller, 26. jan. 2020

Ta ned kjøkken,fjerne fliser og male vegger på kjøkken

Ruben er pålitelig, hyggelig og gjorde en veldig god jobb til rimelig pris. Han er lett å kommunisere med og vi kommer til å benytte oss av ham ved flere anledninger.

Brynhildur Olafsdottir, 15. jan. 2020

Flislegge bad mm

Effektive og nøyaktige. De stilte heller for mange spørsmål enn for få underveis for å forsikre seg om at badet ble sånn jeg ønsket. Har opplevd flere ganger at håndverkere tar seg friheter med løsninger jeg ikke er enig i. Men disse sendte bilder hvis jeg ikke kunne være der og kom med gode løsninger som vi ble enige om i felleskap. Kan varmt anbefale dette firmaet.

Caroline M. Siblini, 24. okt. 2019

Oppussing av bad,og rørleggerarb. i nord-odal

Stort sett fulgte håndverkeren opp det vi avtalte. Dog er det litt språkproblemer, som kan skape misforståelser. Imidlertid; jobben ble meget bra utført, så langt jeg kan se. Nå venter jeg bare på sluttrapport.

Petter Johan Holth, 8. aug. 2019

Montere ikea-kjøkken

Billig og bra.

Espen Klouman Høiner, 18. juli 2019

Riving av innebygd seng.

Veldig fornøyd. Alt gikk fint og ble levert som avtalt.

Anne-kari Mannsaker, 16. juli 2019

Pusse opp et soverom

Veldig fornøyd med arbeidet Ruben utførte! Ruben er en til å stole på, veldig profesjonell og veldig flink. Han kom med ideer som ga veldig bra sluttresultat. Kvaliteten på arbeidet til Ruben er veldig høyt, og han vet hva han driver med og hva som bør gjøres for å få det veldig fint. Jeg har vært borti veldig mange arbeidere, men Ruben skilte seg klart ut i både pris og arbeid. Holdt avtaler, møtte opp hver dag, og skuffet ikke en eneste dag. Ryddig og hyggelig! Jeg kan trygt anbefale han videre og kommer til å bruke han igjen!

Lavnish Dutt, 10. juli 2019

Nedmontering av kjøkken og bortkjøring

Veldig bra gjennomføring av vårt prosjekt. Tydelig med arbeidsoppgaver og pris. Holdt tidsfrist. Kan anbefales.

Petter Ruud, 2. juli 2019

Lettvegg

Ryddig fra kontakttidspunkt til gjennomført arbeid.

Mikael Emanuel Tejera, 21. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart