Siste evalueringer (20)

Pusse opp loftsrom

+ Gjorde en god jobb med oppussing av loftssrom. Fornøyd med utseende på rommet. Hyggelige folk. - Fullførte ikke jobben som avtalt. "Vi kommer i morgen", men dukket sjelden opp til avtalt tid. Dårlig kommunikasjon. Virker som de hadde flere prosjekt samtidig, noe som gjorde at det tok litt for lang tid.

Ole, Bergen, 25. aug. 2022

Skifte listverk/gerikt

Serviceinnstilt, punktlig, hyggelig. Jobb utført som avtalt. Anbefales.

Tor, Fyllingsdalen, 23. aug. 2022

Fjerne murkant

Raskt utført og ingen problemer.

Kaja, Nesttun, 3. aug. 2022

Fjerne støttemur

Tømrer Vest Romans Zodziks gjorde en veldig bra jobb med å fjerne en større betongmur. Svarte raskt på spørsmål og gjennomførte jobben med svært god kvalitet til en konkurransedyktig pris. Høflig og pålitelig fremtoning. Anbefaler Romans Zodziks og bruker han gjerne igjen!

Daniel, Ask, 2. aug. 2022

Fjerne malingflekker og montere lister rundt trapp

Var opptatt av kvalitet, og gjorde en utmerket jobb.

Morten, Loddefjord, 19. juni 2022

Restarbeid på et bad.

Kan anbefales på det varmeste! Flinke/ godt arbeid. Hyggelig, høflig og pålitelige!

Tarja, Laksevåg, 18. juni 2022

Reparere murpuss

Tømrer Vest har utført et proffesjonelt og flott arbeid med reparasjon av murpuss. Vi har hele tiden vært i god dialog med Romans og han har vært punktlig med sitt arbeid. Vi anbefaler varmt denne bedriften.

Thove, Flaktveit, 2. juni 2022

Legge nytt gulv

Vi fekk lagt nytt golv i loftsetasjen vår. Det var eit svært gamalt golv og det krevde mykje arbeid både når det gjaldt å fjerne det gamle og rette opp underlaget (det var svært skeivt). Deretter la dei sjølve golvet, la på lister og valte gode løysingar i kantane mot trappa. Vi har hatt golvet i tre-fire månedar no, og det er heilt strålande. Det var også veldig god kommunikasjon undervegs og ganske bra pris. Bruk gjerne Romans og co!

Martin, Bergen, 9. mars 2022

Oppretting fuktskade vegg/skråtak innvendig

Håndverkeren dukket opp på kort varsel og fullførte raskt og til bra kvalitet. Kommer til å bruke Tømrer Vest igjen!

Kyrre, Bergen, 21. feb. 2022

Etterisolering gammelt hus

Jeg trengte å få isolert en trang kjellertrapp / gang med tusen hjørner og ukurante vinkler og flater. Det ble skåret til isoporplater og gjort flott arbeid som krevde ekstrem tålmodighet og utholdenhet. Det ble satt inn en dør og laget en vegg og satt inn ventiler i yttervegg. Alt arbeidet utført meget skikkelig og det ble ryddet fint opp underveis. God kommunikasjon med Romans. Kan absolutt anbefales!

Nils, Fana, 11. okt. 2021

Rive fliser og ta bort flislim

Tømrer Vest Romans kan anbefales på det sterkeste. Rask og grundig. Gjorde jobben akkurat som vi var enig om, ryddet fint etter seg og fulgte opp underveis med bilde. Jeg kommer helt sikkert til å bruke Romans ved en senere anledning.

Halvor, Fyllingsdalen, 4. okt. 2021

Mange takk! Jeg kan anbefale Halvor som perfekt kunne! God kommunikasjon og rask betaling!

TØMRER VEST ROMANS ZODZIKS 7. nov. 2021

Bytte av takstein

De har gjort jobben effektivt og har levert topp kvalitet. Mens de jobbet med oppdraget, har de ryddet etter seg fortløpende, og kommuniserte med oss [oppdragsviveren / kunden] tydelig og effektivt. Raske og fullstendige svar på alle spørsmål fra kunden. Jeg har allerede anbefalt dem videre, og kommer definitivt tilbake ved senere anledning. Kjempegod service og svært hyggelige medarbeidere.

Oleg, Nesttun, 17. mars 2020

Lage benk langs vegg

Raskt svar på Mitt Anbud. Begynte jobb dagen etter. Ryddige. Holdt avtalen. Fin pris og jobben gjort etter avtale. Vil nok bruke dem igjen ved neste prosjekt.

Silje, Follese, 8. mars 2020

Trenger lyddempende tiltak mellom 2 etasjer.

Veldig fornøyd med prisen og arbeidsinnsatsen til arbeiderne. Det har vært forskjellige arbeidere innom på oppdraget, og alle har gjort en god og effektiv jobb! De påtok seg også litt ekstra arbeid som dukket opp undervegs, uten ekstra kostnad utover avtalen. Flott at de også har ryddet godt opp etter seg etter arbeidet. Kommer til å bruke Tømrer Vest-arbeiderne igjen.

Haakon, Knarrevik, 21. feb. 2020

Lukke trappetrinn,åpent i dag

Tømrer Vest Romans Zodziks fikk i oppdrag å lukke åpne trappetrinn i eksisterende trapp. Fra første møte utstrålte han kunnskap og trygghet og jeg var ikke i tvil om at han skulle få jobben. Arbeidet ble utført raskt og ihht avtale på en meget tilfredstillende måte. Det var også en meget akseptabel pris på arbeidet. Jeg fikk bilder og oppdatering underveis og må si meg strålende fornøyd og bruker han gjerne igjen ved senere behov.

Stine, Sandsli, 13. feb. 2020

Montere steniplater og montere manglende del av eksisterende rekkverk

Jeg brukte Tømrer vest og hadde all kommunikasjon via Romans. Det er høy kvalitet på arbeidet de utførte hos meg. Det samme gjelder å holde avtaler. Jeg anbefaler Tømrer vest og kommer til å bruke dem videre.

Roger, Bergen, 15. jan. 2020

Taklister

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Seriøs kar.

Tor, Flaktveit, 11. nov. 2019

Totalrenovering av 28kvm leilighet

Roman og teamet hans har gjort en fantastisk jobb med å renovere kjelleren min fra A til Å.

Andrea, Nesttun, 11. aug. 2019

Kutting av betong - ny kjellerdør

Jobben med å sette inn en bredere kjeller dør ble utført raskt og effektivt. Kapping av betong en dag og montasje av dør nesten dag. Prisen var konkurransedyktig. Veldig fornøyd.

Andre, Mjølkeråen, 25. juli 2019

Sette opp dør.

Bra gjennomført arbeid til en god pris. God kommunikasjon og hyggelige arbeidere. Kom til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd, og anbefaler å bruke Tømrer vest, Romans Zodziks.

Lone, Fyllingsdalen, 19. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Econ Bygg & Eiendom

5.0 5 evalueringer Morvik

Maintenance Operations AS

4.8 6 evalueringer Morvik