Siste evalueringer (19)

Garasje tak,vinterhage og treterasse

Veldig godt utført arbeid av snekker. God opprydning underveis.

Jarle, Ålgård, 11. mai 2020

Ny terrasse

Godt utført og fulgt opp mens arbeidet pågikk.

Kjersti, Hafrsfjord, 28. april 2020

Bygging av terrasse

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som er utført. Flott håndverk, god pris og hyggelige folk. Kontakter garantert dette selskapet neste gang vi trenger håndverkere. Anbefales!

Oddbjørn, Stavanger, 28. april 2020

Fjerning av eternitt tak

Kjempefornøyde.

Terje, Stavanger, 27. juni 2018

Bygge garasje

T vest Byggservice har bygget garasje for oss. De var veldig dyktige og erfarne. Kjempe fornøyd med både resultatet og prisen. Komme nok til å bruke de igjen. Anbefales ! !

, Stavanger, 22. aug. 2017

Bygge opp gulv + skifte kledning

Arbeidet var greit. Feil som ble oppdaget ble fikset under arbeid og etter arbeidet var fullført. Anbefaler tettere kommunikasjon og noe oppfølging. Mvh Adnan.

Adnan, Hundvåg, 23. nov. 2016

Bygging av vinterisolert hagestue

Det eneste negative, er at bygget ble kraftig forsinket iht til kontrakten, men selve utførelsen av jobben er gjort på en veldig profesjonell måte.

Tone, Sola, 19. mars 2015

Bytting av terassebord (ca. 100- 120 kvadratmeter)

En fantastisk utført jobb! ! Utrolig dyktige arbeidsfolk. De fant nydelige og gode løsninger. De kom og gikk litt, men det var akseptabelt siden jobben ble utført prikkfritt! Klarte å gjøre seg ferdig litt over avtalt tid. Oppryddingen var perfekt. Anbefaler de på det sterkeste! Jeg skal bruke de igjen selv. Jorunn Nese.

Jorunn, Ålgård, 2. jan. 2015

Bytte av kledning på en yttervegg

Vi er veldig fornøyd med Terra bygg sitt arbeid. Vi fikk byttet vindduk, lekter og kledning på en yttervegg. De gjorde jobben i løpet av 3 dager (i delvis dårlig vær) og til og med bedre enn overslått tid og materialbruk. Det var god oppfølging fra kontaktpersonen vår og jeg ville ikke nølt med å bruke dem igjen. Leverer over forventning.

Åsmund, Hafrsfjord, 19. feb. 2014

Sparkling og maling

Gjorde jobben til avtalt tid og pris. Sluttresultatet ble bra. Egenkontrollen kunne vært bedre før de selv mente seg ferdig, så jeg måtte selv påpeke ting jeg ikke synes var bra nok. Men alt ble utbedret uten diskusjon. Jeg mottok tilbud fra flere andre, og Terra var det eneste firmaet som leverte et ryddig skriftlig tilbud med detaljert arbeidsbeskrivelse.

Thomas, Sandnes, 3. aug. 2013

Sparkling

Kjempe fornøyd med Terra Bygg sitt arbeid. Sparklet kjellerstuen og gjorde jobben til avtalt tid og avtalt pris. Anbefales på det sterkeste.

Tore, Stavanger, 29. juli 2013

Diverse oppussing

Kom til avtalt tid og gjorde fint arbeid og ryddet etter seg. Alt gjort i henhold til avtalen og til avtalt pris. Var rask med tilbakemeldinger og alltid tilgjengelig på telefon ved behov. Bruker dem gjerne igjen. Trekk for at elektrikeren Terra samarbeider med ikke kom de to dagene som først ble avtalt.

Bjarne, Stavanger, 4. mars 2013

Terrasser,gjerde og fasade,innendørs snekkerarbeid

Fantastisk flinke folk. De er i full gang og jobber hos oss. Så langt har de bygget terrasser og er i full gang med å foreberede innredning av kjellerrom hvor de har saget hål i betong for vindu og hakket opp gulv for bunnledninger. De jobber effektivt og utfører et nydelig håndverksarbeid, noe man ikke minst ser i detaljene. De kan sterkt anbefales.

Johan, Stavanger, 28. okt. 2012

Fliselegging bad

Veldigt flott arbeid. Var proffesjonelt utført fliselegging. Kom som avtalt tid, og ryddet etter seg. Er veldigt godt fornøyd og kommer til å bruke dem igjen. ANBEFALES.

Jone, Bryne, 18. nov. 2011

Bygging av tregjerde

Veldig fornøyd med Terranova Bygg :) Flinke og hyggelige folk. Veldig fint og nøyaktig utført til en veldig bra pris. Spurte hvordan vi ville ha det og ryddet pent opp etter seg. Har allerede anbefalt bedriften til flere.

Pål, Stavanger, 15. aug. 2011

Bygging av terrasse med bod under

Inntrykket etter at de var på befaring var at de kunne sine saker. Og da vi fikk prisene fra de forskjellige bedriftene lå de forholdsvis rimelig i pris. Ringte da en referanse de hadde oppført som roste arbeidet de hadde gjort hos dem, så da var valget enkelt! Noe vi ikke angrer på ! Kvaliteten på arbeidet ser veldig bra ut (uten å skrøyte på meg at jeg er særlig erfaren på området ;-)) De virker å være opptatt av detaljer og at alt skal se bra ut når det er ferdig. Ryddet også fint opp etter seg. Kommunikasjonen går på engelsk, men var ikke noe problem å gjøre seg forstått. Kan absolutt anbefale de til andre ;-D.

Marita, Sandnes, 25. mai 2011

Renovering av hus.

Er veldig fornøy med kvaliteten og prisen. Alle forventninger ble innfridd. Har anbefalt bedriften til venner og bekjente.

Vibeke, Sauda, 12. mai 2011

Sparkling/tapesering/maling av stue

Prisen var lav, men det ble en del ekstraarbeid. Fint utført jobb. Veldig fornøyd.

Anne, Tananger, 4. mai 2011

Bygging av terrasse

Terranova var bra de. Oppførte seg profesjonelt. De ga en god fin og detaljert pris oversikt. De startet og utførte jobben i henhold til datoene i kontrakten. Gjorde godt arbeid. Og ryddet opp etter seg. Jeg er veldig fornøyd å kan anbefale dette firmaet.

Robert, Kleppe, 17. april 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tjelta Sigbjørn

4.5 20 evalueringer Varhaug

Schott Vindu & Hjem

4.9 32 evalueringer Tjelta

T. Vest Byggservice AS

4.6 19 evalueringer Tjelta