ROMERIKE ENERGI AS

4.2 (15 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ROMERIKE ENERGI AS

Romerike Energi AS er et spesialfirma for salg av varmepumper. Romerike Energi AS er distriktets ledende leverandør innen vårt felt. Vi er lokalisert på Sørumsand på Romerike, og dekker hele Stor-Oslo og Akershus.

Beskrivelse
Romerike Energi AS hjelper deg med gjøre ditt bygg mest mulig energieffektivt. Vi hjelper deg med planlegging, kjøp og installering av varmepumper, solfangere, boligventilasjon, solcellepaneler, jordvarmeanlegg og annet. På denne måten kan du spare mye på strømregningen i mange år fremover.

Luft/luft varmepumper kan gi en energibesparelse på opptil 70%. Bytt ut din gamle oljefyr med et luft/vann anlegg og spar opptil 60% av dine energikostnader! Vi gjør oppmerksom på at det kan søkes om støtte fra Enova på kr. 10.000,-.

Lurer du på hvor ditt hjem/næringsbygg "lekker" varme" Vi termofotograferer ditt bygg og kan gjennom dette dokumentere akkurat de stedene du har mest ? hente på forbedringer.

Innemiljø er et viktig element i forhold til astma og andre luftveisproblemer. Ved ? installere alternative oppvarmingskilder vil du betydelig bedre inneklima, samtidig som du vil kunne redusere dine kostnader til oppvarming betraktelig. At du samtidig sparer miljø et for forurensende CO2 er selvsagt også et viktig moment!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt energisparenske!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften