Siste evalueringer (15)

Babyfoto av eneggede tvillinger

Profesjonell i gjennomføring, ryddig i arbeidet, veldig fleksibel og enkel å kommunisere med. Hyggelig og omgjengelig når vi tok bildene. Hun hadde gode innspill til motiv og props vi brukte. Dette gjorde at ønskene vi hadde ble godt ivaretatt og hun fant gode løsninger som gav bra resultater. Bruker gjerne henne igjen.

Magnus, Oslo, 25. juli 2021

Fotograf til bryllup

Nina er svært profesjonell i opptreden. Hun er hyggelig, faglig dyktig og effektiv. Vi er svært fornøyd med både kommunikasjon, oppfølging og pris. Ikke minst ble bildene helt fantastiske. «No-brainer» ved valg av fotograf.

Knut-Henrik, Oslo, 31. jan. 2021

Bryllupsfoto

Virkelig en fantastisk fotograf! Mange gode ideer, kjempeflink til å følge opp og tar nydelige bilder! Veldig engasjert og hyggelig.

Anette, Kolbotn, 15. juni 2020

Fotografering av baby 4,5 mnd.

Super fotografering! Nina var veldig flink med vår lille baby på 4,5 mnd. Anbefaler babyfotografering hos henne på det sterkeste. Godt tilrettelagt for babyer. Det var en morsom opplevelse - også får vår lille, og vi er veldig fornøyd med bildene.

Tonje, Oslo, 6. juni 2020

Fotografering

Anbefales !

Omnia, Oslo, 20. mai 2020

Nyfødtfotografering

Hyggelig og flink fotograf.

Anette, Ski, 27. mars 2020

Nyfødtfoto

Utrolig hyggelig og dyktig fotograf med koselig studio.

Tord, Oslo, 8. feb. 2020

Barnefotografering ute

Jeg er kjempefornøyd med Nina! Hun hadde et superfint studio med masse props. Det var varmt der og stort og luftig. Nina hadde mange gode ideer og vi brukte mange av hennes ting i bildene. Nina var blid og stresset ikke! Jeg følte meg godt ivaretatt og hun var proff men også varm og god. Bildene ble levert raskt og i topp kvalitet! Jeg kommer tilbake og kan anbefale på det sterkeste :).

Julie, Oslo, 27. jan. 2020

Fotografering av nyfødt hjemme

Nina er kjempeflink med både kamera og det å håndtere små barn for fotografering. Studioet hennes hjemme i kjelleren var veldig tilrettelagt og hadde alt det man tengte til photoshoten av den lille. Nina er også veldig varm og servicemindet og vi følte oss supergodt iværetatt under besøket og i kommunikasjonen etterpå. Veldig rask og effektiv levering etterpå. Vi gir vår beste anbefalling og kommer gjerne tilbake!

Martin, Oslo, 4. jan. 2020

Familieportrett

Veldig fornøyd.

Lasse, Høvik, 17. des. 2019

Fotografering på 1. bursdag i en studio

Very professional, helpfull and flexible. A lot of things in the studio to work with. Have best package in the market when it comes to price and quality. Highly recommended.

Hamza, Skedsmokorset, 6. des. 2019

Nyfødt fotografering

God info på forhånd så vi fikk forberedt oss. God pris i forhold til kvalitet. Veldig flink til å håndtere vår nyfødte baby, Nina to seg av han så han sovnet og studio var tilrettelagt for at han sov gjennom hele fotografering. Veldig fornøyd og lite stressende for oss nybakte foreldre. Vi er veldig fornøyd :).

Håvard, Oslo, 19. nov. 2019

Babyfotografering

Vi er veldig fornøyd med jobben Nina gjorde. Hun var flink med den lille, tok seg god tid til alt, og leverte bildene raskt. Veldig fine bilder!

Katrine, Lysaker, 19. sep. 2019

Søskenbilde

Veldig bra pris og kvalitet. Hyggelig og flink med barn.

Henriette, Bekkestua, 11. sep. 2019

Fotografering av guttegjeng

Veldig bra arbeid!

Ludvig, Oslo, 11. sep. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Krømer Foto

5.0 15 evalueringer Eiksmarka

Fotograf Roger AS

  Eiksmarka

Per Gunnarsson Fotograf

  Eiksmarka