Siste evalueringer (6)

Hjelp med wordpress nettside

Jeg trengte hjelp meg min nettside. Håvar var meget pålitelig, kunnskapsrik og effektiv.

Andrew, Oslo, 8. aug. 2021

Trenger hjelp med oppdatering av site på wix

Håvar utførte jobben på en profesjonell måte. Han var rask, hyggelig og pålitelig. Jeg skal fortsette å jobbe med ham på vår website og gir ham min beste anbefaling. Cyd Henderson, Henderson Cashmere AS.

Cydney, Høvik, 28. juli 2021

Hjelpelærer i it

Jeg er meget godt fornøyd med arbeidet utført. Håvar var tålmodig og profesjonell. Nå står jeg bedre rustet og er trygg på å gjennomføre mine ulike prosjekt på laptoppen min.

Karin, Oslo, 26. juli 2021

Kan du lage hjemmeside,og vet du hvordan booste en blog for å nå ut til verden med å få mer trafikk?

Jeg valgte Håvar etter å ha lagt ut en jobb på mittanbud.no Etter at jeg møtte han var jeg ikke i tvil om at han skulle få oppdraget. Jeg fikk en følelse av at han kunne "nettfaget", hva funker der og hva ikke. Håvar hjalp meg med den siste delen av min hjemmeside https://www. Lydavspenning.no/ Han er lett å samarbeide med, har god faglig kunnskap på det med internett og med å lage hjemmesider. Han følger opp det som er avtalt, og er lett å Kommunisere med. Jeg opplevde også at han tok i mot mine tilbakemeldinger på en profesjonell måte. Han var opptatt av å yte sitt beste ifht oppdraget han hadde fått. Vil definitivt bruke han igjen og anbefaler han til de som måtte trenge hans tjeneste.

Parisa, Oslo, 5. mai 2021

Asana

Jag har anlitat Håvar Hagelund för att hjälpa mitt företag å anpassa ett task management program. Arbeidet har utförts väldigt bra, och til avtalt pris. Den goda uppföljningen och den imponerande serviceinställningen från dette selskap har gjort att jag känt mig trygg på att detta var rätt val för mig. Rekomenderas verkligen!

Andreas, Fornebu, 3. des. 2020

Kjøpskontrakt bruktbil

Meget fornøyd fra A til Å. Alt var som avtalt og jobben ble utført akkurat som ønsket til hyggelig pris. God kommunikasjon og alle endringer jeg ønsket gjennom prosessen ble fort gjort så jeg fikk det produktet jeg ønsket. Varm anbefaling.

Eirik, Larvik, 19. okt. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Håvar Hagelund

5.0 6 evalueringer Sandane