Siste evalueringer (6)

Publisere app i app store

Jobben ble utført raskt og vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Har hatt en god kommunikasjon igjennom hele prosessen . Anbefales sterkt. Vi kommer nok til å bruke Vestmar Web igjen.

Tom, Borre, 2. des. 2019

Sette opp og stilsette skjema på nettside med data fra finansportalen.

Kjapt og godt levert. Tilbakemeldinger underveis ble umiddelbart tatt hensyn til! :D.

Claudio, Oslo, 11. nov. 2019

Hjelp til å rydde opp (oppdatere) en hjemme side (wordpress)

Anbefales! !

Fauzi, Oslo, 4. aug. 2019

Nettside for liten bedrift

Det finnes nesten ikke kommunikasjon. Det tar alt fra 2-7 dager å svare på en enkelt melding. Kontrakt var signert, men jeg måtte finne noen andre til å gjøre prosjektet. I den siste meldingen jeg skrev prøvde jeg å forklare at det var viktig for meg med litt ordentlig kommunikasjon. Til og med at dette var viktigere enn å få prosjektet ferdig. Det er nå 4 dager siden jeg skrev denne meldingen, og jeg regner jobben som "ikke oppmøtt" og går videre for å finne noen andre. Til sammen sløste han bort en måned av min tid fra jeg var klar til å bygge siden.

Bill, Oslo, 23. mai 2019

Kontrakter ble inngått i mai måned og kunden skulle jobbe med innhold og ta kontakt senere når det var klart. Først i august, i ferien, tok han kontakt og ville komme igang. Vi avtalte å komme igang etter ferien, men grunnet jobb med planlagte prosjekter og mye etterslep etter ferie så gikk det da 4 dager før han fikk svar på en melding. Det beklager jeg og skulle selvsagt fortalt med en gang at han måtte vente til det ble ledig tid. Men finner det urimelig å forvente at man etter 3 mnd plutselig kommer på banen og forventer at alt annet settes til side.

VESTMAR WEB AS 3. sep. 2019

Redigering av nettside

Vestmar Web er helt fantastike! God kommunikasjon, effektive, profesjonelle og veldig hyggelige, og veldig pålitelige! Jeg kommer tilbake til dem neste gang jeg trenger hjelp. Jeg anbefaler de på det sterkeste!

Michelle, Oslo, 23. april 2019

Ny humanitær organisasjon behøver en billig hjemmeside/plakat

Bare pluss fra oss her:).

Frode, Oslo, 17. april 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER