Siste evalueringer (4)

Skifte vindskier

Superfornøyd med jobben som ble gjort av Byggmester MV! De svarte raskt på henvendelser i forkant, og møtte presis til avtalt tid. Jobben ble kvalitetsmessig utført, og de ryddet opp og fjernet avkapp og gamle materialer før de dro. Mest imponert ble jeg kanskje over hvor raskt og effektivt jobben ble ferdigstilt, til tross for at de jobbet på timepris. Totalkostnaden på jobben ble langt rimeligere enn hva jeg ble forespeilet av andre tilbydere som ville gjøre jobben på fastpris. Kan absolutt anbefales, jeg kommer i alle fall til å ta kontakt med dem igjen for andre jobber jeg ønsker utført.

Einar, Jessheim, 10. aug. 2020

Legge nytt gulv laminat!

Flinke, effektive og sist men ikke minst god resultat!

Sarhang, Råholt, 12. mai 2020

Isolere garasje

Byggmester MV AS isolerte og monterte OSB-plater i vegger og tak i vår garasje. I tillegg monterte de to veggventiler og la listverk rundt vinduer, sidedør og ved tak. Vi har nå fått en stilig og tøff garasje som vi kan bruke hele året, og til mange aktiviteter. Arbeidet ble utført effektivt og til avtalt tid. Byggmester MV AS ryddet etter seg og tok med alle restmaterialer. Vi er veldig fornøyde med resultatet.

Anne, Ås, 12. mai 2020

Problemer med garasjeport

Gjorde jobben veldig raskt og til god pris. Var presis tidsmessig og kommunikasjon underveis var veldig bra. Anbefaler !

Kashif, Jessheim, 15. april 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggmester MV AS

5.0 4 evalueringer Feiring

Steen Donkraft

  Feiring

Bråtån

  Feiring