Jobben ble utført på Mittanbud

Rehab av 2 x Bad

Vi er i ferd med å hente inn anbud på å pusse opp 2 x Bad. Adressen er Alfred Offerdalsvei 7A Begge badene skal være ferdig revet og klare for å begynne bygge opp. Begge badene skal ha baderomsplater, fliser og varme i gulv. Begge badene skal i utgangspunktet ha ferdig opplagt strøm til avtrekksvifte, lys i speil, lys i tak. Dette ser vi for oss at 2x bad skal inneholde og anbudet skal inneholde: 1 x vegghengt toalett 1 x dusj med glassdører montert på panel + avløp på gulv 1 x servant montert med vann + avløp 1 x støping av gulv med fall og varmekabel (selve termostaten kjøper vi inn selv men må monteres) + flislegging av gulv 1 x opplegg for vaskemaskin (koblinger og avløp) Ferdig dokumentasjon etter utført arbeid forventes Badene er tilstøtende 1etg og 2etg, så tilgang til vann / avløp etc er relativt gode / enkle. Vi ønsker at anbudene inneholder alt av monteringer helt til vannet er på i kranen. Dere som eksperter må være tydelig på hva som MÅ være ferdig før dere ønsker å begynne på jobben, hva den inneholder og eventuelt hva som IKKE er med. Vi har et stramt budsjett, så tydelighet i pris og hva som inngår er svært viktig. Vi har også et anbud ute på bytte rør-i-rør, hvor det også fremkommer at vi skal ha bad. Dere en av de som også skal gi pris på å bytte ut rør-i-rør, så holder det med 1 runde til befaring. Da vi pendler mye mellom Bergen / Stavanger har vi lite tid til rådighet. Ønsker befaring nå Fredag 21.Februar mellom kl13:30 - 18:00. Gi beskjed om hvilken tid som passer / ønskes, så prøver vi å organisere uten for mye kollidering i avtalene.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. feb 2020, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av BERTHELSEN & VU AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BERTHELSEN & VU AS for å utføre jobben

BERTHELSEN & VU AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste