Jobb-id: 2493591, Registrert: 23.02.2020

Bytte av kledning og tak

3729 Skien

Ønsker tillbud på følgende:

1. Bytte av tak
Lekter og sløyfer er råtnet og takstein sklir av. Undertak er ssh OK. Men utspringet er noen steder dårlig. Takstein er fin gammel teglestein som jeg primært ønsker å gjennbruke (har noen paller med reservestein).
Øsnker tilbud på komplett tak både med ny takstein og med gjenbruk av gammel. Ny takpapp/sløyfer lekter/takrenner/ ønsker også å få laget pipehatter. Huset er ca 14x11m høyde opp til tak ca. 5m, på fremsiden der taket er lavt er høyden ca 3m.

2. Bytte av kledning/vinduer og etterisolering/vindetting.
Ønsker tilbud på bytte av kleding. Huset er fra 1800 tallet er laftet og skjeft. Det ble byttet kleding og isolert på 70 tallet. Kledingen er råtten og må byttes. Ønsker også å få etterisolert vindtettet, men ikke så mye at tømmeret ikke får puste. Må også få byttet alle vinduer 15 vinduer.
6 vinduer er ca 1x1 og 8 stykk ca 1,3x1m. De må være av typen med stolpe i midten og sving. Huset trenger ikke males.Ønsker tilbud på jobben som helhet og hver for seg
Ta kontakt for mer informasjon.eller detaljer.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb