Jobben ble utført på Mittanbud

Loftstue trenger en facelift

Vi har i dag en loftstue som trenger en oppgradering. 1. Alle loddrette vegger ønsker vi skal bekles med gips, sparkles og gjøres maleklart. a. Dagens gipsvegger består av strukturtapet. Gips må enten rives, eller helsparkles/med fiberduk e.l. b. Panelvegger fjernes og ny gips på plass. 2. Ny lettvegg ønskes tvers gjennom eksisterende rom for å lage til ett ekstra soverom. Det innebærer også at ny dør kommer på plass. 3. Eksisterende el-punkter(2 stk) må kontrolleres (det virker løst pr. dags dato). Usikker på om det innebærer at eksisterende gipsvegg må åpnes. og det vil også være behov for å legge til 2 eller 3 nye el-punkt. NB. Lettvegg skal ikke settes på eksisterende gulv. Eier vil selv male og legge nytt gulv når arbeidet er ferdigstilt fra valgt leverandør. Ønskelig at valgt leverandør håndterer/organiserer bruk av tømrer, elektriker og sparkling/fiberduk etc som er nødvendig for å fullføre tildelt oppdrag. Befaring kan selvsagt avtales.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. sep 2020, under kategorien Snekker, Sparkling, Vindu og dør og Pusse opp loft i Stavanger

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste