Jobben ble utført på Mittanbud

Design for dekk over støttemurer for å oppfylle lokale krav.

Jeg trenger design av dekket mitt som skal bygges over støttemur for å oppfylle lokale kravkoder. Jeg har dekk fra 5 til 7 meter som bygges over støttemuren. To sider skal bygges med 20 cm X 15 cm x 50 cm blokker som støttes av 10 mm armeringsjern vertikalt og horisontalt. Disse veggene skal støtte dek fra to sider (5 mm og 7 meter). En annen 5 mm side er husbetongen. den siste siden på 7 meter krever at stolper beregnes av ingeniør for å gi råd om størrelsen på treet som kreves under terrassen. Det er også et vindu som må konverteres til døren for å komme inn på dekk. Jeg trenger råd om dette arbeidet må gjøres først eller kan gjøres etter at dekk er ferdig. Huset ligger i Stavanger. Jeg trenger hjelp med prosjektering og design. Send meg pristilbud for ingeniørarbeid av denne størrelsen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. okt 2020, under kategorien Arkitekt og Ansvarlig prosjekterende (arkitekt) i Stavanger

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste