Jobb-id: 2740883, Registrert: 11.10.2020

delrenovering av bolig

4120 Tau

Oppusing av seksjon 1 sammen med kjeller

Dette kan brukes for å lage tilbud for oppussings jobben. Bilde nedenfor viser første etg som den ser ut per i dag Vegger , dør , plassering osv.Bilde nr2. viser hva vi ønsker å gjøre i oppusingen. Dimensjonene er rundet til 10 cm ( 357 = 360 cm ….) Alle vegene som er rødt på bilde er eksisterende veger hvor platene skal fjernes og ny gips plater skal leges på. Den rød prikete vegen er eksisterende veg som skal fjernes. Den grønne prikete linje viser hvor det skal leges bjelke (metall) for å kunne fjerne stolpen som per i dag stå i midten av den grønne prikkete linjen. De grønne triangelene er pplasering av ny dør (vi har dørene) . De eksisterende dørene skal fjernes lukes men utvendug dør mot terassene skal beholdes som de er per i dag. Det skal lages åpning i gulvet og monteres trapp (vi har trappen) . Den grøne korte veggen er ny og de svarte veggene i nærheten skal fjernes.
Bilde nr 4 (øver) er fra kjelleren og her skal det som er markert med rød farge graves slik at kjelleren er minst 20 cm høyere en i dag. I dag er det 200 cm høyt , så det skal graves så mye som trenges slik at når det er lagt isolasjon og betong osv… skal kjelleren være 220 cm høy.
Materialene dere trenger for jobben skal inkludertes i prisen bortsett fra vinduer, dører trapp gulv , maling , lister og flis, dette skal vi kjøpe.
På første etg er det lite vegg areal da stor sett er vinduer på veggene.
Følgende jobber vi vil at dere skal inkludere i prisen:
1. Fjerne plater fra vegene og lege gips plater
2. Fjerne takk platene og lege nye gips tak i alle rom, disse skal være brann isolerende og lyd isolerende.
3. Lage nye vegg hvor det trenges som på bilde
4. Vegene som grenser mot seksjon 2 eller felles området skal brann og lydisolerte
5. Fjerne eksisterende dører og installere nye (2)
6. Ta ut alle vinduene og legge in nye med samme mål ( 6 store vinduer og 2 små)
7. Fjerne plater på gulvet og lage ny beint (dagens gulv er skeivt)

send mail så får dere tegninger.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Større prosjekter

    • - Delrenovering

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb