Jobben ble utført på Mittanbud

Graving for garasjer og sanering av oljetank.

I forbindelse med oppsetting av en dobbelt og en enkelt garasje, ønsker vi å komme i kontakt med et seriøst maskinentreprenør firma som vi vil samarbeide med videre i fremtiden. Vi trenger hjelp med utgraving, planering og klargjøring til støping. Kunden ønsker også å fjerne en oljefyrtank og fylle tilbake deretter . Det er snakk om en 60kvm dobbelt garasje og en 30kvm enkelt garasje rett ved siden av hverandre, i tillegg til utgraving av oljetank samt drenering/etterfylling. Det er lett å komme til med gravmaskin. Det er viktig at firmaet har godkjenning og erfaring med denne type arbeid. Send oss gjerne et tilbud her. Takk på forhånd.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. des 2020, under kategorien Utgraving/Planering, Maskinentreprenører, Oljefyr/Oljetank og Mur og betong i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste