Jobben ble utført på Mittanbud

Utbygg med garasje/carport

Vi planlegger å bygge ut gangen vår der inngangspartiet er. Selve utbygget vil være på omlag sju-åtte kvadratmeter. Vi ønsker også å integrere en carport/garasje, muligens også en liten bod i prosjektet. Ønsker ideer til løsning og til slutt byggetegninger og søknad til kommunen. Hjertelig velkommen til befaring for å se på huset å komme med tilbud.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. jan 2021, under kategorien Bygge garasje og Arkitektog ble utført av PROTEKTON AS i Hamar

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte PROTEKTON AS for å utføre jobben

PROTEKTON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Utbygg med garasje/carport

Vi brukte Protekton AS til å tegne, prosjektere og søke kommunen i forbindelse med et påbygg (utvidet gang, bod og carport). Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort. Det at vi bor på Østlandet og de holder til på Vestnes var ikke noe problem. Etter befaringen hadde vi god kontakt på mail og telefon. Vi fikk veldig gode innspill til løsning underveis i prosessen. Alt ble håndtert veldig profesjonelt og effektivt. Hele prosessen har vært svært ryddig fra start til slutt. Vi har utelukkende positive erfaringer. Anbudet og kontrakten var også veldig oversiktlig. Vi kan virkelig anbefale Protekton for lignende arbeid.

Skrevet av liv

feb., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste