Jobb-id: 2832769, Registrert: 10.02.2021

Oppussing av soverom

0951 Oslo

Ønsker pusse opp mitt soverom på ca 15 - 20 kvadratmeter.
Oppussingen skal inkludere riving av "integrert" skap, maling av tak, helsparkling av vegger og legging av gulv. I tillegg skal det monteres taklampe, evt spotter, og jeg regner også med at det må gjøres endel elektrisk arbeid knyttet til dette. Om mulig ønsker jeg også å få montert en ekstra dobbel stikkontakt.

Mvh
Jesper

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Pz Service AS

Oppussing av soverom. Profesjonelt utført til avtalt omfang og pris. God kommunikasjon gjennom det hele, på norsk. Lite negativt å utsette på selve arbeidet. Måtte betale et tillegg på 2000 da tapet måtte tas av etter arbeiderne hadde helsparklet rommet, noe som førte til at prosjektet tok en dag ekstra. Også et lite minus for en misforståelse siste dagen, da fullførelse ble noen timer senere enn jeg var forberedt på. Det er alltid lurt å ha sånt skriftlig. Dette er likevel ikke nok til å kutte ned til fire stjerner, da jeg alt i alt er veldig fornøyd. Anbefales!
Evaluering:
Jesper, Oslo 2 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb