Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering av bad

Vi ønsker å renovere vårt bad på ca 3,54 kvm som sist var oppgradert i 2000. Badet har i dag baderkar, gulvstående do, gamle varme kabler, servant på pidestall og ikke opplegg for vaskemaskin. Vi ønsker blant annet 80x80 dusj, 60 cm baderomsinnredning med integrert servant, vegghengt do, nye varmekabler i gulv, spotter i tak og opplegg for vaskemaskin på det nye badet. Vi kan rive alt bortsett fra det gamle gulvet selv.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 16. aug 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av ALNA ENTREPRENØR AS i Bærum

Kunden valgte ALNA ENTREPRENØR AS for å utføre jobben

ALNA ENTREPRENØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Renovering av bad

Alna Entreprenør gjennomførte en totalrenovering av badet vårt i oktober/november 2021. Jeg vil absolutt anbefale Alna Entreprenør til andre som skal renovere badet sitt. Underveis i prosessen har de hatt god kommunikasjon, tar seg tid til svare utdypende og kommer med gode råd og tips. Sluttresultatet ble også et flott bad til en god pris. Jeg føler meg trygg på at kvaliteten er god da det har vært en del ulike håndverkere innom som er spesialisert i hvert sitt fagfelt istedenfor at det har vært et par personer som har gjort all jobben.

Skrevet av Evin

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste