Jobben ble utført på Mittanbud

Diverse arbeid for et lite sameie i Sandviken, Bergen

Vi er et lite veldrevet sameie bestående av 6 boenheter med varierende størrelse. Vi har diverse arbeid som skal utføres på huset og ønsker å samle det i ett prosjekt. Arbeidet gjelder: - Utbedring på kiste under taket som har råteskader. - Fasaden mot bakgården har behov for vask av grønske og vedlikehold. Det er avflasset puss og maling flere steder. - Mellomtak har behov for fjerning av mose, blader m.m. Membranen er løs mot fasade og må repareres. - I tillegg trengs utskifting av 7 vinduer, inkludert flere eldre takvinduer – utskifting fortrinnsvis fra innsiden. Den/de vi søker må ha bygningsmessig kompetanse, og det forventes referanser. Befaring avtales.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. sep 2021, under kategorien Vindu og dør, Pussing av mur, Membran, Taklegging/-Reparasjon, Byggeleder/Prosjektleder og Entreprenører i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste