Jobben ble utført på Mittanbud

Bytte termostat for støpte varmekabler?

Jeg har et gulv som stort sett alltid enten er for kaldt eller for varmt og tenker at det i første omgang kan være lurt å bytte termostaten og se om det hjelper. Termostatene som er installert i dag er helt enkle microtemp med kun et tall i et monokromt display. Verdt å vite er at det dreier seg om et gulv som originalt er flislagt med støpte varmekabler, men der det nå er lagt laminat oppå flisene. Jeg antar at dette ikke er ideellt og muligens også grunnen til problemene, men hvis det er mulig å bedre dette ved å bytte termostat og evt sensorer så ønsker jeg å prøve det. Tilbud mottas med takk.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. okt 2021, under kategorien Varmekabler og Elektrikertjenesterog ble utført av ELEKTRIKER GRUPPEN AS Avd Oslo & Ullensaker i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ELEKTRIKER GRUPPEN AS Avd Oslo & Ullensaker for å utføre jobben

ELEKTRIKER GRUPPEN AS Avd Oslo & Ullensaker har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bytte termostat for støpte varmekabler?

Er godt fornøyd med både kvalitet, kommunikasjon, ryddighet og pris. Anbefales!

Skrevet av Kim

okt., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste