Jobben ble utført på Mittanbud

Bad uten toalett, toalettrom og vaskerom

Badet vårt må tas og ønsker derfor å benytte anledningen til å gjøre noen endringer. Badet er i dag alt i ett. Vil rive alt ut og lage det om til et rom med kun badekar, dusjkabinett og servant med mye oppbevaringsplass; oppe (speilskap) og nede. Hvis mulig ønsker jeg å ha toalett og vask (nytt) et rom for seg selv; en del av det som i dag er boden vår. Til slutt ønsker jeg å ta ut vaskemaskinen og tørketrommelen og sette dette inn i en annen del av boden. Må bygge inn en vegg eller to samt en dør eller to for dette. Hva av dette som blir gjort kommer an på pris. Vil derfor ha en pris for alt og for alle 3 rommene for seg selv. Så kan jeg ta en ting om gangen. Separat toalettrom er viktigst. Deretter separat bad. Eget vaskerom minst viktig. Dette kan evt inngå i badet om det blir for dyrt med alt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 9. jan 2022, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av TRETTEN BLIKKENSLAGER RØRLEGGER i Lillehammer

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TRETTEN BLIKKENSLAGER RØRLEGGER for å utføre jobben

TRETTEN BLIKKENSLAGER RØRLEGGER har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bad uten toalett, toalettrom og vaskerom

Bra gjennomført. Pålitelig og hyggelig. Bruker litt lang tid på å svare utålmodige sjeler som meg.

Skrevet av Sophia

mars, 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste