Jobben ble utført på Mittanbud

Rive nedsenket tak, flytte lettvegg og legge nytt gulv

Jobben gjelder stue og soverom mot gaten (se vedlagt plantegning). Består av tre hoveddeler: Nåværende isoporplater/nedfelt tak skal fjernes for å oppnå original takhøyde på ca. 2,92m. Det er målt 12cm mellom nåværende isoporplater og originaltak med rabbitzpuss. Ligger glava imellom, se bilde. Én ledning som går i taket og må tas ut av elektriker. Usikker på hvilken tilstand originaltaket er i, og ser derfor gjerne at tilbudet også inneholder informasjon om eventuelle reparasjoner av skader/restaurering. Lettveggen som skiller ad stuen og soverommet skal "flyttes" ca. 50cm lengre inn i stuen slik at avstanden fra skilleveggene til vinduskarm er like på hver ende av stuen. Det skal lages karm for midtplassert dobbel fløydør. Døren vil kjøpes inn separat. Det skal legges nytt gulv i stuen og soverommet mot gaten. Nåværende klikkgulv tas opp og det legges parkett eller klikkparkett. Totalt gulvareal er ca. 40 kvm. Jeg kjøper gulvet selv, men ønsker prisforslag på legging av hhv. parkett og klikkparkett. Arbeidet kan utføres i løpet av hele juni måned. Maling ordner jeg selv. Se vedlagte bilder av arealene.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. apr 2022, under kategorien Snekker, Finsnekker/Møbelsnekker, Vindu og dør og Tregulv i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste