Jobb-id: 3224769, Registrert: 3.04.2022

Rive nedsenket tak, flytte lettvegg og legge nytt gulv

0558 Oslo

Jobben gjelder stue og soverom mot gaten (se vedlagt plantegning). Består av tre hoveddeler:

Nåværende isoporplater/nedfelt tak skal fjernes for å oppnå original takhøyde på ca. 2,92m. Det er målt 12cm mellom nåværende isoporplater og originaltak med rabbitzpuss. Ligger glava imellom, se bilde. Én ledning som går i taket og må tas ut av elektriker. Usikker på hvilken tilstand originaltaket er i, og ser derfor gjerne at tilbudet også inneholder informasjon om eventuelle reparasjoner av skader/restaurering.

Lettveggen som skiller ad stuen og soverommet skal "flyttes" ca. 50cm lengre inn i stuen slik at avstanden fra skilleveggene til vinduskarm er like på hver ende av stuen. Det skal lages karm for midtplassert dobbel fløydør. Døren vil kjøpes inn separat.

Det skal legges nytt gulv i stuen og soverommet mot gaten. Nåværende klikkgulv tas opp og det legges parkett eller klikkparkett. Totalt gulvareal er ca. 40 kvm. Jeg kjøper gulvet selv, men ønsker prisforslag på legging av hhv. parkett og klikkparkett.

Arbeidet kan utføres i løpet av hele juni måned. Maling ordner jeg selv. Se vedlagte bilder av arealene.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb