Jobben ble utført på Mittanbud

Skifte vinduer i kjeller

Vi ønsker å skifte ut gamle vinduer i kjelleren, med nye, litt større vinduer som er godkjent som rømningvei. Dette skal gjøres samtidig som det skal graves opp og skiftes et rør på plattingen, så det kommer til å være gravd opp. Trenger prisforslag på både vindu og installasjon.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. apr 2022, under kategorien Vindu og dørog ble utført av BYGGVINDU AS i Bærum

Kunden valgte BYGGVINDU AS for å utføre jobben

BYGGVINDU AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Skifte vinduer i kjeller

Dette er noe av de mest profesjonelle, pålitelige og faglig dyktige folka på Mittanbud. Kom inn og gav et godt tilbud, enkel å avtale med, kommer når han sier han skal og gjør en effektiv og god jobb til en god pris. Ferdig før tiden og fryktelig trivelig. Etter jobben var gjort og han hadde kjørt, oppdaget vi at han hadde fikset ei vaklevoren trapp på balkongen og tatt med litt byggesøppel som stod utenfor huset. Det var virkelig en hyggelig overraskelse. Anbefaler dette firmaet på det varmeste!

Skrevet av Johanne

juni, 2022

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste