Jobben ble utført på Mittanbud

Pusse yttervegg av siporex, samt mindre pussejobb rundt to små vinduer. Tilleggsjobb i kjeller

Hjørnemur på rekkehus fra 1956 på Røa/Ullerntoppen har fått sprekker og puss har begynt å falle av. Jeg har satt opp stillase og banket løs puss som ikke satt godt og avdekket et område på omtrent 4 m^2 fordelt på to flater (rundt et hørne). I tillegg ser det ut som at det er noen av siporexblokkene som har sprukket der muren stikker ut (se enkel oversikt under). Muren sett ovenifra: - fasade mot vei ved siden av vindu ender i innvendig hjørne for et ca 15 cm dypt utspring. Utspringets bredde er ca en steinbredde, om lag 30 cm. Deretter vender muren vekk fra veien, ca 1,5 meter. Utspringet ved hjørne utgjør ca 15 cm, eller omlag 1/3 steinlengde. Jeg er usikker på om de sprukne stenene bør tas løs og mures opp på nytt eller om pussen vil binde opp disse tilstrekkelig. (Kanskje noe armering eller fiberduk vil gjøre susen?) Den delen av muren som er skadet har ikke bærende funksjon og er kun kosmetisk. BEFARING kan dersom mulig utføres i mandag 2.6 da jeg er hjemme i hele dag - hvis ikke må det bli en annen dag.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. jun 2014, under kategorien Grunnmur/Såle og Reparasjon av murog ble utført av KEL BYGG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte KEL BYGG AS for å utføre jobben

KEL BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Pusse yttervegg av siporex, samt mindre pussejobb rundt to små vinduer. Tilleggsjobb i kjeller

De kom på tid og jobbet slik vi avtalte. Resultatet ser pent ut, men jeg er usikker på enkelte steder av pussen som har hule lyder, altså luftlommer. Har tatt dette opp med arbeidsleder, men han mener dette er ok og han har gitt 5 års garanti. Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan sikkerheten ble ivaretatt under arbeid i høyden, spesielt ved demontering/remontering av stillaset som ble brukt.

Skrevet av Per

juni, 2014

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste