Siste evalueringer (17)

Tak inne på 4,5x4,5 trenger sparkling av sprekker og maling

Najm gjorde en kjempejobb med å male hele stuen. Spesielt imponerende var det hvor fint han klarte å fikse et tak med mange sprekker. Han kom også med flere gode tips under veis og var særdeles hyggelig å snakke med. Anbefales!

Sverre Wiseth Haug, 17. nov. 2020

Maling av stue og vinduskarmer

Veldig flink og hyggelig maler som brenner for det han jobber med. Han kom med mange tips og forslag underveis, og var interessert i å høre hva jeg ønsket. Flott at han laget tydelige avtaler og sa ifra før han kom. Veldig bra resultat. Kan absolutt anbefale han!

Benedicte Gyllensten, 25. sep. 2020

Maling av leilighet inkl. tak,lister og vinduskarmer

Opplevde Najm som effekt, pålitelig og kvaliteten på arbeidet var høy.

Tor Helge Kjøs, 11. sep. 2020

Mindre innvendige malerjobber i eldre hus.

Najm er en dyktig maler som ikke bare gjør en god jobb. Han gir også gode råd. Viktig er også at han er en hyggelig og smilende person. Vi har mer jobb senere og håper Najm har tid når den tid kommer.

Harald Løvvik, 18. juni 2020

Maling av chrome overflater til svart/matt svart

10/10, veldig hyggelig, kunden i fokus med et ønske om at man skal bli 100 % fornøyd. Kan ikke anbefale han her varmere!

Anders Solberg, 31. mai 2020

Ta bort sparkel,fikse delvis ødelagt vegg og male to rom

Najm kom på befaring, så raskt hva som måtte gjøres (åpne sprekker, fylle de, sparkle og male, i tillegg rette opp en delvis ødelagt vegg) og hadde ledig kapasitet til å starte kort tid etterpå. Han var grundig, nøyaktig og ryddig. Underveis sjekket han med meg om utførelsen var slik jeg ønsket, og hvis jeg hadde kommentarer hørte han på og ga faglige råd. Han ryddet også godt etter seg når jobben var utført. Jeg er veldig fornøyd med jobben, og anbefaler han for andre som behøver maler!

Anne Stokke, 28. mai 2020

Male vegger og tak i en leilighet på 25 kvm.

Profesjonell, diktig, rask, hyggelig.

Luca Del Rizzo, 21. mai 2020

Male leilighet

Najm utførte en helt strålende jobb med å male leiligheten min. Det var tydelig allerede på befaring at Najm visste hva han snakket om og han kartla raskt hva som burde gjøres i leiligheten og hvordan det burde utføres. Najm møtte opp presist og var nøye med å dekke til leiligheten for å unngå søl. Han gjorde en utmerket jobb og pusset og sparklet i tillegg til å male for å få et best mulig resultat. Det ble utrolig bra og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. I tillegg var Najm svært hyggelig og enkel å prate med. Anbefales på det sterkeste!

Mathias Berntsen, 11. mai 2020

Male et rom på 9m2

Veldig fornøyd med jobben Najm gjorde hos oss. Kom på befaring så fort jobben var lagt ut og fullførte jobben innenfor avtalt tid med et meget godt resultat. Super service! Ville absolutt brukt Najm igjen.

Arne Svenning, 6. mai 2020

Sparkle og male vegger,vinduskarm/list og balkong.

Hadde flere på befaring og Najm Amro var klart best på pris. Var alltid punktlig og vi hadde god kommunikasjon underveis. Han stilte spørsmål og var også opptatt av at detaljene skulle bli riktige. Jobben besto i å sparkle, rette feil/slitasje og male stue, soverom og vindu, vinduskarm/lister. I tillegg ble ødelagt murpuss på balkongen fikset og malt. Jobben ble ferdig til avtalt tid, og ble svært fornøyd med resultatet. Kan absolutt anbefales.

Belinda Venemark, 29. april 2020

Maling med noe grunnarbeid.

Jeg kommer til å anbefale Najm til alle. Jeg kommer til å be om hans hjelp neste gang jeg behøver hjelp. Helt pålitelig. Helt ryddig. Usedvanlig presis og dyktig. Fantes det flere stjerner enn 5, ville han fått dem av meg.

Wera Sæther, 20. april 2020

Male vinduskarm

Veldig bra utført jobb, var nøye med alle detaljer så alt ble veldig fint, lite rot underveis. Vil absolutt bruke samme maler igjen.

Elin Sandnes, 1. april 2020

Maling av kjøkkentak

Maling av kjøkkentak, 10kvm Nødvendig pga avflassing. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført til avtalt tid. Amro var ytterst pertentlig; ga dessuten råd som vitner om ypperlig yrkesmessig innsyn og erfaring.

Dina J. Haraldsson, 13. mars 2020

Male et lite soverom ca10kvm

Over all forventning! Jeg valgte mitt anbud fordi jeg ønsket å få gjort en malejobb raskt og av en profesjonell maler. I tillegg var det viktig for meg med en god pris og høy kvalitet på arbeidet. Najm Amro innfridde på alle punkter og i valget mellom malere kan jeg anbefale Najm på det sterkeste. Du vil få ekspertise, kvalitet, imøtekommenhet, god pris, gjennomføring etter avtale og et meget godt resultat. På befaring ga han meg innspill på valg av maling og svarte på spørsmål jeg hadde. At han i tillegg var veldig «service minded» i hele prosessen gjør at jeg også vil anbefale han til mine venner og naturligvis bruke han på mitt neste maleprosjekt. Mvh Helle Luxe.

Helle Luxe, 7. des. 2019

Maling av lite soverom

Tusen takk for arbeidet, og veldig god kommunikasjon underveis! Dette var spesielt nyttig da jeg ikke hadde anledning til aa vaere hjemme i perioden. Bruker gjerne Najm igjen!

Shirin Lindseth, 2. des. 2019

Male vegger og lister,64 kvm leilighet

Najm var veldig dyktig, han var fleksibel og ga gode råd. Etter første befaring så fikk jeg et godt inntrykk og fikk gode tips som fortalte meg at han visste hvordan jobben burde utføres for å få best mulig resultat. Jeg synes han var hardtarbeidende og klarte å holde fristen selv når vi avtalte noen ekstraoppgaver. Ellers var han veldig enkel å kommunisere med, svarte for eksempel veldig fort på meldinger. Vi er veldig fornøyde med resultatet, det ble en helt annet nivå på finishen enn det vi har gjort selv tidligere. Vil absolutt anbefale å bruke Najm, vi kommer til å ta kontakt med han neste gang vi trenger å få malerarbeid utført!

Christian Grodås, 29. nov. 2019

Maling av 1 vegg

Najim Amro malte og sparklet en gang hos meg. Jeg er veldig fornøyd med jobben, han kom til avtalt tid, utførte jobben effektivt og med høy kvalitet. Resultatet ble veldig bra! Kommer absolutt til å bruke han igjen.

Anna Garcia, 21. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart