Siste evalueringer (6)

Legge decra elegance på hus og dobbelgarasje.

Veldig fornøyd med arbeidet som blei utført til avtalt pris og avtalt tid. Kommunikasjon hele vegen. Ambefales!

Jan Sverre Stølen, 17. nov. 2018

Taktekking skifertak

Vel utført arbeid. Alt utført innenfor akseptabel tid og til avtalt pris.

Børge Wold, 14. mai 2018

Ettterisolering,ny kledning på 2 vegger inkl maling,skifting av vinduer

Svært god kommunikasjon gjennom heile prosessen hvor kundebehandlingen var satt høyt på dagsorden fra leverandørens side. Gode diskusjoner og råd til endringer i forhold til mine planer. Tilstrekkelig punktlighet og gjennomgående god service gjennom hele prosessen med løpende leveranser av materialer m v. Arbeidet utført med svært god kvalitet, med hovedansvaret lagt på en snekker, noe som var en klar fordel for oss. Prisen ble vi raskt enige om.

Kjell Vagstad, 3. aug. 2016

Bytte tak på enebolig

Jobben gjort raskt og effektivt, meget bra jobba.

Kjartan Heggø, 3. jan. 2016

Bygging av terrasse

Jobben ble profesjonelt utført til avtalt tid og pris. Det ble underveis også avtalt en del tilleggsarbeider som også ble utført på en profesjonell måte, selv om vi som oppdragsgivere nok kunne fremstå som noe vinglete. . . . Peder og hans firma kan anbefales på det varmeste.

Odd Ragnar Andreassen, 11. okt. 2015

Skifte tak

Cast er et Unikum. Jeg eier 2 gamle hus, og har derfor vært avhengig av håndverkerhjelp flere ganger. Ingen har gjort en så grundig jobb som Cast, absolutt ingen. Håndverkerne er erfarne og samvittighetsfulle i jobben, de finner elegante og smarte løsninger på det meste. Ikke bare leverer det de lover, men de vil deg vel som kunde; de er hyggelige, ærlige og hjelpsomme. Ingen prisoverraskelser heller. Det er godt det finnes slike!

Paul Lorents Hough, 4. april 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart