Siste evalueringer (11)

Membran og fliselegging av bad

Kjempefornøyd med arbeidet Kjetil og sønnen har gjort på badet vårt. Utrolig hjelpsom, trivelig og dyktig mann. Han var utrolig nøye med at alt skulle bli riktig, flislegging på både vegger og gulv ble utrolig fint utført. Han ordnet også med elektriker som la varmekabler. Han la tepper og ryddet fint etter seg. Vi er kjempefornøyd og kan trygt anbefale Kjetil og sønnen.

Leif Reinhardtsen, 19. aug. 2018

Mure og flislegge golv bad

Meget godt fornøyd med Kjetil sin jobb. Tok på seg jobben på veldig kort tidsfrist. Til tross for problemer jeg fikk med en annen håndverker som ødelag tidsplanen var Kjetil veldig hjelpsom og samarbeidsvillig. Kom til punktet hvor han kom til meg under ferien sin for å gjøre jobben. Hyggelig og vennlig i samme slengen. Resultatet ble veldig bra, meget godt fornøyd. Kan anbefalle AAB Fliselegging på det absolutt høyeste.

Bjørn Håvard Saghaug, 18. juli 2018

Membran plus fliser på bade

Kjempe dyktig murer. Meg, som selvbygger, fått utrolig god veiledning av Kjetil. Tar alltid telefon, har mange god tips, koordiner jobb. Veldig hyggelig mann. Bade er kjempe fint, fliser på gulv, fall, alt er bare profesjonelt utført. Ingen kunne levere den jobben til den prisen. Anbefales.

Paulina Samuelsen, 27. mars 2018

Flislegging på bad

Kjetil og sønnen kan jeg virkelig anbefale. Da jeg ønsket og gjøre litt grunnarbeid selv var han veldig hjelpsom og forklarte hvordan ting skulle gjøres. Resultatet var perfekt.

Kristian, 24. mars 2018

Flytter røykrør i pipe.

Fint utført arbeid. Kommer til avtalt tid og gir beskjed ved forsinkelse. Hyggelig murer som anbefales.

Åge Thorsen, 30. nov. 2017

I samtale med 3 firmaer,så nok for nå - gulv og membran på 8m2 bad

Veldig hyggelig samarbeid med godt resultat og til avtalt pris. Jeg er en kravstor og nøye kunde, og ble veldig fornøyd. Anbefaler å bruke dette firmaet på det varmeste.

Bart Huver, 1. nov. 2017

Murer til baderom

Dersom du ønsker en profesjonell arbeider til å legge fliser i huset ditt vil jeg anbefale dette firmaet. Hyggelige arbeidere som respekterer huset med f. Eks at en kler av seg skoene når en kommer inn til folk de ryddet opp etter seg. Kommer til avtalt tid, har ett smil på lur og ei hyggelig tone. Respekterte at vi hadde litt dårlig tid og stilte derfor opp både på Lørdag og Søndag. Jeg vil anbefale dette firmaet til min familie og venner.

Stig Haugnes, 13. aug. 2017

Legging av membran og fliser på bad

Førsteklasses arbeide og god kommunikasjon hele veien. Insisterte på å gå i sokkelesten selv om vi hadde lagt til rette for å gå med sko inne. Dette for å unngå tilfeldige merker i trapper mm. Veldig nøye utført arbeide til en realistisk pris med førsteklasses materialer. Kjempehyggelige folk! Anbefales på det sterkeste!

Sverre Moen, 15. juli 2017

Mur og flislegging

Proffe murer og flislegger.

Alf Torvald Bensvik, 6. juni 2014

Støping av gulv og membran

Kjetil var på befaring og gjorde et meget godt inntrykk. Ingen tvil om at han kan faget sitt. Utrolig pliktoppfyllende ovenfor meg som kunde. Kom altid som avtalt og ga altid beskjed om fremdrift. Utførte jobben til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefales.

John, 30. mars 2014

Oppvask maskin

Ble 900 kroner over avtalt pris, men siden god jobb så var det helt ok.

Johnivarsandvik Johnivarsandvik, 3. okt. 2013

Jobben ble videresendt til rørlegger, som jeg samarbeidet med da. Dyktig rørlegger som ble nødt til å ta litt ekstra pga tilgang på plassen. Har jeg blitt forklart:)

AAB.FLISELEGGING 26. mars 2017

Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2000

i enhetsregistret
Omsetning

1.1

Millioner kroner
 • Ansatte
  1
 • Egenkapital (%)
  13.9%
 • Driftsmargin
  17.4%
 • Gjeldsgrad
  6.2%
 • Lønnsomhet
  111%
Regnskapstall (i 1000)
 
2011
Sum driftsinntekter
1105
Driftsresultat
192
Resultat før skatt
169
Årsresultat
169
Roller
Innehaver
Kjetil Sverre Hugsted
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2000-02-14
Bransje
68.310 Eiendomsmegling
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 06-09-2019 16:24:09
Se regnskapstall

Kart

Kart