Sfty AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Sfty AS

Felles brannvarsling i borettslag og sameier. Med ny teknologi er det
nå enklere og rimeligere å sikre ditt borettslag/sameie.
Løsningen inkluderer et mobilt kontrollpanel som gir styret full oversikt.I borettslag og sameier er din sikkerhet avhengig av naboen!
Derfor bør det være en felles løsning for brannvarsling der alle røykvarslere kobles sammen på tvers av leiligheter og fellesområder på en smart måte, så hver beboer først får mulighet til å fjerne røyken, peis eller stekeosHMS - Sitter du i styret?
Brannsikkerhet er et styreansvar og et personlig ansvar for styremedlemmer. For å gjøre det enklere for styret har vi laget en enkel styreportal som dokumenterer alle hendelser og gir styret en enkel oversikt på sikkerheten i hver leilighet, fellesområder og lister opp de oppgaver som må gjøres.


- Smartere og enklere brannvarsling
Med trådløs teknologi går installasjonen raskere og røykvarslingen blir smartere. Hver enhet er tilkoblet WiFi, og kommuniserer med hverandre. Om en enhet ikke fungerer som den skal, får du raskt beskjed om dette, og vedlikeholdet blir enklere.

- Vi redder liv
Vår løsningen redder liv månedlig, og historiene gjentar seg: Det lages mat sent om kvelden, men beboeren har sovnet og hører ikke sin egen røykvarsler. Alarmsentral vil kontakter beboer, og om det ikke oppnås kontakt, tilkaller de brannvesenet og informerer om hvor det brenner, temperatur, når brannen startet, etc.

- Sikkerhet i borettslag og sameier
Din sikkerhet er avhengig av naboen når du bor i et sameie eller borettslag, og det må være en felles løsning for brannvarsling der alle røykvarslere kobles sammen på tvers av leiligheter og fellesområder. En alarmsentral tilkobling gir økt komfort ved at de først ringer for å få en bekreftelse på brann før brannvesenet tilkalles.


- Styrets kontrollpanel for brannsikkerhet
Fra mobiltelefon eller PC er det nå enkelt å følge sikkerheten i hele borettslaget, installerte enheter og beboere.


- Status per leilighet og fellesområde
Her ser styret og brannansvarlig statusen per sone, at alle enheter kommuniserer seg imellom og at de virker som de skal.


- Beboerliste og kontaktopplysninger
Beboere vedlikeholder sine kontaktdetaljer i appen. Med et tastetrykk kan styret sende SMS, epost eller ringe en beboer.


- Dokumenterer og sender meldinger
Systemet tester seg selv jevnlig, dokumenterer hendelser og sender viktige meldinger til de beboer og brannansvarlig, for å ivareta brannsikkerheten.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften