Jobb-id: 2378478, Registrert: 24.09.2019

* Fortsatt ledig: Pusse opp leilighet samt renovere bad

0678 Oslo

Bygge om, lage et ekstra soverom. Fjerne gammel tapet, fjerne brystningspanel, fjerne dørbuer, glattsparkle og male vegger, fjerne parkett, legge ny parkett og nye gulvlister, skifte innerdører. Legge downlights i tak. Skifte kjøkken innredning, male og sparkle tak. Totaloppussing bad. Skifte flis i vindfang, skifte dekke på balkong. Leilighet 79 m2

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

CITY DEKORASJON AS

Tusen takk til City Dekorasjon for flott utført jobb. De har totalrenovert leiligheten min og jeg er kjempe fornøyd. De har blant annet senket tak og lagt spotlighter, sparklet og malt vegger og tak, montert ny kjøkkeninnredning, lagt varmefolie og varmekabler. Skiftet parkett. Renovert badet med nye fliser og skiftet baderomsinnredning. Mehmet i Citydekorasjon har et stort team med hyggelige og dyktige folk som jobber for han. De er svært effektive og veldig flinke. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som er gjort og også med kommunikasjon og oppfølging underveis. Jeg kommer til å bruke Citydekorasjon om jeg skal pusse opp senere også, og jeg kan veldig gjerne anbefale de til andre.
Evaluering:
May-Britt Kvalsund Våge 5 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb