Jobb-id: 2730329, Registrert: 29.09.2020

Oppussing bad

0488 Oslo

Jeg ønsker å pusse opp bad, men ikke helrenovering, hovedsakelig snekkerarbeid. Samt også noe hjelp til det elektriske om dette kan gjøres via samme byggefirma.

Hovedproblem er at det ikke er fall mot sluk, samt ønske om å åpne opp vinduet for å få mer lys inn i rommet. Jeg er åpen for forslag om hvordan disse problemer skal løses.
Sluk: dette skjedd da det var reparasjonsarbeid på membranen på et punkt ved sluk. (Forrige eier). Så membran skal være intakt.
Vindu: dette er delvis murt igjen for å forhindre vannsprut på treverket ved vinduet (gjort i 2004). Vinduet kan nå ikke åpnes, jeg ønsker å ha denne muligheten.

Jeg ønsker også å få en mer delikat løsning på Vaskemaskin-hjørnet, men jeg skal da kjøpe ny mindre vaskemaskin sannsynlig før oppussingen starter.

Jeg tar gjerne imot tips på løsninger på disse oppgavene, i hovedsak tenker jeg:
1. Bytte baderomsmøblement
2. Åpne vinduet/rive yttervegg
3. Legge på våtromsplater på yttervegg.
4. Sparkle gulv og smøremembran.
5. Male tak.
6. Bytte vifte ut (denne trekker dårlig)
7. Ordne mer delikat koblingsløsning til vaskemaskinen
(Mulig bytte baderomsvindu, men ikke bestemt enda)

Elektrikerarbeid:
8. 4 spotter i tak, LED. (Allerede kobling til disse)
9. 2 nye kurser fra gang, da badet blir skilt fra kurser til kjøkken (hele bad m/varmekabler pluss oppvaskmaskin Er på samme nå)
Så ønsker avfallshåndtering.

Mvh
Vegard Stubhaug

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb