Jobben ble utført på Mittanbud

Tilbygg og utarbeidelse av boligrom i kjeller

Vi er i planleggingsfasen av et tilbygg og opparbeiding av kjeller for boligformål. Vi ønsker å komme i kontakt med et selskap som har mulighet, kapasitet og kompetanse til å i samråd med oss utarbeide en plan for gjennomføring og budjsetering i forhold til dette. Vi vil basert på tilbud bli enige om en eventuell arbeidsfordeling i forhold til egeninnsats og hva som settes ut. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med en byggherre som vi vil kunne gjøre dette sammen med på både en kostnadseffektiv og tidseffektiv måte. Påpeker for øvrig at det foreløpig ikke er søkt kommune om tilatelse til oppføring og at dette er en separat prosess som først starter når vi har kartlagt kostnadsnivået på prosjektet. Vi ønsker kun kontakt med selskap som har sentral godkjenning og skjønnsmessig har en historikk for å kunne gjennomføre denne typen prosjekter. Nyopprettede selskap ol vil kunne tilby men vil trolig ikke bli vurdert. Arbeidet innbefatter følgende; Kartlegge potensial i kjeller Grave og derenere kjellerarael Opparbeide tilfredsstillende boligrom i kjeller Oppføring av tilbygg Rør -og elektriskarbeid Vedlagt ligger tegninger av tilbygg. Det er trolig det kan bli endringer på fasade med at vi ønsker å tegne inn en veranda. De er kun for illustrasjon foreløpig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. nov 2020, under kategorien Entreprenører, Tilbygg til eksisterende bolig, Snekker, Pusse opp kjeller, Byggeleder/Prosjektleder og Drenering/Isolering i Ålesund

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste