Jobben ble utført på Mittanbud

Taklekkasje i gammel bygård Oslo

Det er observert en lekkasje i toppetasjen nær en skorstein og søker firma med erfaring fra tak reparasjon (blikkenslager) på gamle 1890 bygårder i Oslo. Bilde av tak er gammelt før skorstein ble reparert i 2013 og nytt beslag ble lagt. Det er ikke klart hvor lekkasjen er nå - men det kan være mellom noen av metall platene. Da skorstein ble utbedret av velrenommert firma i 2013 er det ikke sannsynlig at murerarbeid blir nødvendig. Vurdering blir gjort på basis av timepris og erfaringer, da omfang er ennå ukjent. Vi ønsker å knytte til oss firma som vi kan bruke på varierende oppdrag når det er behov. Befaring ønskes av kvalifisert firma så raskt som mulig (utvalgte blir innkalt).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. jan 2021, under kategorien Taklegging/-Reparasjon, Blikkenslager og Muring av skorstein i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste