Jobben ble utført på Mittanbud

Montering av IKEA-kjøkken (skapstammer monteres på forhånd)

Ønsker å få montert IKEA-kjøkken på vegg (både gips og betong), tilpasse og montere benkeplate, dekksider fôringer, samt montere integrert kjøleskap, induksjonsplate, oppvaskmaskin og komfyr. Størrelsen på kjøkken er to høyskap, fem underskap og fem overskap. På forhånd vil alle skap-stammene være ferdig monterte, og gammelt kjøkken vil være fjernet. Elektrisk opplegg vil også være fikset på forhånd. Ønsker gjerne et tids- og prisesimat :) kjøkkenet er ikke bestilt enda (kun 2 ukers leveringstid), så jeg er fleksibel på tidspunkt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. jan 2021, under kategorien Montering av kjøkkenog ble utført av ARSA MONTERING AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ARSA MONTERING AS for å utføre jobben

ARSA MONTERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Montering av IKEA-kjøkken (skapstammer monteres på forhånd)

Veldig fornøyd med jobben Arsa Montering gjorde hos meg! De monterte kjøkkenet på én dag, og det var veldig bra kommunikasjon både før og under arbeidet. Kvaliteten på arbeidet er upåklagelig. Anbefales!

Skrevet av Margrethe

feb., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste