Jobben ble utført på Mittanbud

Entreprenør til oppussing av leilighet

Oppussing av klassisk leilighet på Bislett. Gulv i stue, kjøkken og 2 soverom: bytte fra originale tregulv til nytt gulv, ca 70 m2. Nytt kjøkken: nytt røropplegg til kjøkken som skal flyttes fra eksisterende rom. Bad er vegg-i-vegg. Oppgradering av elektrisk anlegg til kjøkkenrom. Selve kjøkkenet leveres og monteres av kjøkkenfirma, allerede avtalt. Soverom 1: Dagens kjøkken. Kjøkken skal rives, nytt gulv må legges og rommet gjøres om til soverom. Vi ønsker å ha opplegg for vaskemaskin her. Bad, ca 4m2: Fliser idag. Vi ønsker mikrosement på veggene (over fliser) og nye baderomsmøbler. Gang: Bytte ut trepanel på vegger til spileplater i gang på 10m2. Bytte fliser på gulvet i gangen til nye fliser eller mikrosement. Bytte ut gamle varmekabler med nye. Maling av vegger i flere rom.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. jan 2021, under kategorien Entreprenørerog ble utført av CITY DEKORASJON AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte CITY DEKORASJON AS for å utføre jobben

CITY DEKORASJON AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste