Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Snekkerarbeid trengs

Fullføre sommehuset. Spotlights på innvendig tak, sette opp gipsplater/betongplater på veggene med isolasjon som vi har igjen av. Sette opp terrassevarmer, trenger da stikkontakt i sommerhuset. Flislegge trappen ved hovedøren. Fikse glassdør til sommerhus Legge nye planker begge sider av huset Innfelt trapp på terrassen, og trapp ned ved siden av balkongsdøren Dekke til rundt taket på sommerhuset med planker Planker rundt terrassen(under) (sette opp bjelker under terrassen for å støtte opp gamle bjelker(har ikke blitt gjort) Støtte opp (trappen) Fikse trappen lite plass mellom bjelke og trapp) finne løsning Fikse søylene ved nytt inngangsparti, rekkverk på begge sider av innganspartiet og ned trappen der man skal flislegge (oppretningsmasse, primer, og flis) murpuss der det er mur (der det ikke er flis) Fikse Fugemasse flisene i garasjen Fjerne jord bak boden og legge duk. Fullføre alt takrenne systemet, med drenering ut(rør under bakken) Male 2-3 strøk maling på alle rom(siden vi ikke har brukt grunning på gipsplatene) Sette opp et lite kjøkken Skifte lister på alle rom Vaskerom(legge gips på alle vegger (male)og tak ess tak skal settes opp. Fjerne gamle tak, sette opp isolasjon ved mangel.( samma som andre rom. Sette opp Kjøkken Lage en ny boks rundt rørene under sikringskapet i bod, sånn at rørene ikke blir synlig og utsatt av vann og annet Dekke til rør i bod, med en rundt hage stein. Flatt gulv Lage vegg i gang Bellegningstein fjerne alt sammen grave opp 20-30cm får å lage et nytt fundament. (Sånn at det ikke blir ødelagt som før) vi viser til video og bilder hvis dere ikke forstår. Bortkjøring av alt søppel på eiendommen skal bort Henting av alt matriale, som vi trenger.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. okt 2021, under kategorien Tretrapp, Flislegging, Snekker, Murtrapp/Betongtrapp, Maling, Terrasse/Platting, Rørlegger, Belegningsstein, Mur og betong, Drenering/Isolering og Pussing av mur i Oslo

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste