Jobben ble utført på Mittanbud

Klargjøre gårdsrom for asfaltering

Hei, Har ett gårdsrom på ca. 350m2 som må klargjøres/ta siste finpuss på før asfaltering. Det vil være å senke nivå der det trengs (garasjer og utkjørsel), avrette og det som måtte være for ett godt slutt-resultat. Ligger nå ett godt lag med grus i gårdsrom og vi har en haug med masse tilgjengelig, så det skal ikke være nødvendig å levere noe mer masse. Skulle det være masser for mye kan det legges i eksisterende haug. Er 3 kummer og 2 stoppekraner som også må tas høyde for. Ta kontakt for bilder eller befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. sep 2021, under kategorien Asfaltering og Utgraving/Planeringog ble utført av LILLEØRE ANLEGG AS i Time

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LILLEØRE ANLEGG AS for å utføre jobben

LILLEØRE ANLEGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Klargjøre gårdsrom for asfaltering

Brukte Lillerøe til å opparbeide og asfaltere 350m2 gårdsrom. God kommunikasjon underveis og meget fornøyd med resultatet. Søren kan faget sitt.

Skrevet av Markus

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste