Jobben ble utført på Mittanbud

Renovering hus

Vi ønsker en total leverandør som kan legge nytt tak, skifte kledning (etterisolering) og stor renovering innvendig. Vi er og åpen for tilbud kun er for innvendig siden det er vi starter, tilbud kan være med eller uten interiør arkitekt/arkitekt, så vi er og åpen for tilbud kun fra interiør arkitekt. Da vil vi få hjelp til å å finne smarteløsninger for rom og rom inndeling, fargevalg og helt ned til møbel plassering. Mer detailer under. Adressen er Fageråsen 7, link til bolig: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=229036826 Spesifikasjon innvendig: Innvendig ønsker vi hjelp fra en arkitekt/interiør arktikekt, for å finne smarte løsninger for utnytte lys og plass. Våre tanker: - slå ned vegg fra kjøkken mot stue - flytte bad litt mot kjøkken for større bad - soverom som ligger vegg i vegg med stuen ønsker vi å flytte "bak" mot det andre soverommet og badet, det gjør at vi vil stenge igjen inngangsdør oppe. - vi ønsker en mindre mer moderne peis - glatte flater og enten nytt gulv eller å pusse det som ligger der. - rom mellom spisestue og soverom ønsker vi å gjøre om til garderobe/kontor - nytt bad - nytt kjøkken - 1. etasje vil vi gjerne og få forslag/tegning på hva som kan gjøres, men her kommer vi nok til å avvente renovering - hybel 1 etasje: på 33kvm: denne må oppgraderes 100% med nytt kjøkken og bad, her trenger vi og tegning med forslag. Selve oppussingen ønsker vi å ta i to omganger der vi ønsker oppstart inne i starten av november, også ta tak, kledning og vinduer innen 1-2 år. Vi ønsker først og fremst en pris for jobben som må gjøres innvendig, men også pris for utvendig, og en samlet pris for alt. Vi overtar bolig i slutten av oktober og snarlig oppstart etter dette vil være avgjørende.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. sep 2021, under kategorien Arkitekt og Totalrenovering av boligog ble utført av LPE CONSTRUCT AS i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LPE CONSTRUCT AS for å utføre jobben

LPE CONSTRUCT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste